Gebze Lisesi Mezunları iftarda buluştu

Gebze Lisesi Mezunları iftarda buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Haziran 2017 Pazartesi 10:09
Gebze Lisesi Mezunları iftarda buluştu

Yeni ismi Gebze Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi, eski adı ise Gebze Lisesi olan okulun mezunları iftarda buluştu.

Geçen yıl ilki düzenlenen bu yılda ikincisi yapılan Gebze Lisesi Geleneksel 2. İftar programı Gebze Lisesi mezunların yoğun katılımıyla Gebze Tarçın Bistro'da muhteşem bir kalabalıkla gerçekleştirildi. Programa çok sayıda mezunun yanı sıra okulun geçmiş dönem öğretmenleri ve idarecileri de yoğun katılım gösterdiler.

Programda bir konuşma yapan organizasyonu sağlayan Burak Kökcü, "Tarihiyle bir bağı olan Türk milleti olarak geçmişte kalan değerlerimizi hatırlamak, bizim eğitimimizde önemli bir yeri olan Gebze Lisesi'ni hatırlamak ve mezun arkadaşlarımızla hasret gidermek adına, tertiplediğimiz programa katıldığınız için teşekkür ederim. Seneye daha büyük bir aile olarak buluşmak dileğiyle" diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Ardından mikrofonu Gebze Lisesi eski matematik öğretmenlerinden Hacı Ahmet Şahin alarak, "Benim eğitim hayatımda Gebze Lisesi'nin ve orada görev yaptığım mesai arkadaşlarımın yeri ayrıdır. Buraya katılarak hem hasret giderdik hem mutlu olduk. Seneye tekrar sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız. Sizlerle burada bulunmaktan onur duyuyorum" diyerek katılımcılara teşekkür etti.  

Program geçen yıl olduğu gibi Gebze’nin tanınmış şair ve öğretmenlerinden İsmail Çankaya’nın şiir okuması ve ardından yapılan duaların ardından son buldu.
Son Güncelleme: 19.06.2017 10:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37