Gebze Ülkücü İşçiler Derneği'nden teröre kınama

Gebze Ülkücü İşçiler Derneği'nden teröre kınama

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Aralık 2016 Cumartesi 15:22
 Gebze Ülkücü İşçiler Derneği'nden teröre kınama
Gebze Ülkücü İşçiler Dernek Baskan Vekili Ayhan Tanrıkulu yaptığı açıklamayala terörü kınadı. Tanrıkulu, "Terörün dili, dini, ırkı olmaz terör kimden gelirse gelsin ve kime karşı yapılırsa yapılsın terörün her türlüsünü lanetliyoruz" dedi. 


Tanrıkulu sözlerine şöyle devam etti:

Özellikle hükümetin uygulamış olduğu iç ve dış politikalarının yanlışlığı son günlerde yaşanan kanlı cinayetlerle gün yüzüne çıkmıştır. PKK'lı teröristlerin, kahraman ordumuzun ve emniyetimizin mensuplarına yapmış oldugu hain saldırıları lanetle kınıyorum.  

Güneydoğu Anadolu'da güvenliğin ve yönetimin eli kanlı PKK'lı teröristlere terk edilmesi sonucu vahşi IŞİD terör örgütü ile alan hakimiyeti kurma savaşı baslamış ve bunun sonucunda vahşice katliamlar yapılmıştır. Işid, pkk, pyd uluslararası emperyalist güçlerin eli kanlı taşeronlarıdır.  

Bu terör örgütlerinin arkasında başta Amerika-İsrail ikilisi olmak uzere Büyük Ortadoğu Projesi'ni (BOP) gerçekleştirmek isteyen emperyalist güçler bulunmaktadır.  Işid kutsal dinimiz olan islamiyeti kullanarak pkk, pyd ise barış, özgürlük insan haklari gibi evrensel degerlerin arkasina saklanan insanlik tarihinin en buyuk teror örgütleridir. Buyuk Ortadoğu projesinin sonucu olarak ülkemizi ve bölgemizi kan gölüne çevirmişlerdir. 

Yalnız ülkemiz değil, Türkmen kardeşlerimiz de bu kandan nasibini almış, evlerinden vatanlarından olmuş, değerlerini bırakıp kaçmak zorunda kalmışlardır.  Kaçmayıp kalanlar ise ölmekte ve katledilmektedirler. 

Liderimiz sayın Devlet Bahçeli'nin ısrar ve şiddetle karşı çıktığı çözüm süreci adı altında kanlı terör örgütünün ne derece güçlenip ülkemize tonlarca patlayıcıyı bu süreçte taşıyıp yerleştirdikleri apaçık ortadadır. Bu sürecin mimarları bugün bu ülkenin bu hale gelmesinin sebepleridir. 

Bunca akan kanın bedelini ödemeleri gerekmektedir. Biz Gebze Ülkücü İşçiler Derneği olarak her daim devletimizin, milletimizin, emniyet güçleri ve şerefli ordumuzun canımız pahasına yanında oldugumuzu ifade ederim. 

Hayatını kaybeden şehitlerimize ve sivil vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı ve sabırlar, yaralılara da Allah'tan acil şifalar diliyorum. Terörün her türlüsüne lanet olsun. 



Son Güncelleme: 17.12.2016 15:29
Anahtar Kelimeler:
BTSOYerli Otomobil
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37