Gelinini vuran kayınpeder ve oğlu adliyeye sevk edildi

Gelinini vuran kayınpeder ve oğlu adliyeye sevk edildi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Haziran 2017 Cuma 17:53
 Gelinini vuran kayınpeder ve oğlu adliyeye sevk edildi


İZMİT'te oğlu ile tartışan gelini Remziye Kanyılmaz'ı sokak ortasında vurduğu iddia edien kayınpeder Mehdi Kanyılmaz ve oğlu Aladdin Kanyılmaz adliyeye sevk edildi. 

Yenidoğan Mahallesi Gece Sefası Sokak üzerinde iki gün önce meydana gelen olayda, iddialara göre boşanma aşamasında olan Remziye Kanyılmaz ayrı yaşadığı eşi Aladdin Kanyılmaz'ın yanındaki çocuklarını kendisine getirmesini isteyince aralarından tartışma başladı. Sokak ortasında oğlu ile gelinin tartıştığını gören kayınpeder Mehdi Kanyılmaz, üzerinde taşıdığı tabanca ile gelinine iki el ateş etti. 

Kurşunlardan biri göğsüne diğeri ise omuzuna isabet eden Remziye Kanyılmaz ağır yaralandı. Knayılmaz, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ardından kayınpeder ve oğlu karakola gidip teslim oldu. Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesinde boşanma aşamasında olan oğlu ve gelini arasında sürekli tartışma olduğunu olay gecesi de üzerinde taşıdığı tabancayla havaya ateş ettiği sırada yaşanan itişmede kurşunun gelini Remziye Kanyılmaz'a isabet ettiğini söylediği öğrenildi. 

Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesinin ardından kayınpeder Mehdi Kanyılmaz ve oğlu Aladdin Kanyılmaz Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 16.06.2017 17:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37