İMO üyelerine ısı yalıtımı semineri

İMO üyelerine ısı yalıtımı semineri

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Mayıs 2017 Perşembe 21:27
İMO üyelerine ısı yalıtımı semineri
İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Meslek içi Eğitimleriyle ilgili olarak İMO Kocaeli Şube Eğitim Salonu'nda 'Isı Yalıtımı' semineri düzenledi. 

Eğitim sunumunu Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Salih Taner Yıldırım’ın yaptığı  'Isı Yalıtımı' konulu seminere üyelerin ilgisi büyük oldu. Seminerde Isı Yalıtım Uygulamaları ve Isı Yalıtım Malzemeleri şeklinde iki bölümde sunum yapıldı.

Yıldırım, yalıtımda temel ilkeler, binalarda enerji performansı ısı ve sıcaklık ilişkisi, yapı elemanlarında ısı transferi, uygulama esasları hakkında ve malzeme konusunda geniş bilgiler aktardı.  Yıldırım, "Bu eğitimler sayesinde karar vericiler ve şantiye sorumlularının sistem ürünlerini doğru şekilde seçmelerine katkıda bulunuluyor. Böylelikle doğru tasarım ve uygulama aşamalarında yapılacak doğru kontrollerin faydası ile daha güvenilir yalıtım uygulamalarının ortaya çıkmasına da katkı sağlamış oluyoruz" açıklamasında bulundu.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Eğitim Komisyonu Başkanı Doç.Dr. Utkan Mutman yaptığı açıklamada, "Üyelerimiz ve yeni mühendis olarak bu sektöre giren arkadaşlarımız için bilgilendirme seminerlerini gerçekleştiriyoruz. Günümüzde bilgiyi eğer birileriyle paylaşırsanız değer kazanır. Bizde istedik ki burada bilgilerimizi paylaşalım. 

Bugünkü seminerimizde ısı yalıtımının önemine değindik. Sayın hocamız Salih Taner Yıldırım’a değerli bilgilerini bizimle paylaştığı için ve seminere katılan üyelerimize teşekkür ederim" dedi. 


Son Güncelleme: 18.05.2017 21:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37