İstanbul, Kayseri, İzmir. Hedef bütün Türkiye

İstanbul, Kayseri, İzmir. Hedef bütün Türkiye

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Ocak 2017 Perşembe 21:41
 İstanbul, Kayseri, İzmir. Hedef bütün Türkiye


İstanbul’un yaraları sarılmadan Kayseri, Kayseri’de bizi yakıp kavuran acılardan sıyrılmadan Yılbaşında İstanbul/Ortaköy saldırısı, O saldırının failinin belli olması ve yakalanmasının an meselesi olduğu saatlerde İzmir Adliyesi önünde meydana gelen patlama.

2016 yılını bir daha yaşamamak ve 2017 yılında rahat bir nefes almak adına dualar ederken 2017 yılının da 2016’dan hiçbir farkının olmadığını daha da kötüsü 2016 yılını aratmayacak saldırılar ile karşı karşıya kalacağımız gerçeğini de yavaş yavaş anlamaya başlıyoruz.

Türkiye’nin en sakin en huzurlu şehirlerinden  birisi olan İzmir’de meydana gelen ve 2 şehit vermemize sebep olan daha da önemlisi bir Polis Fethi Sekin  kardeşimizin kendisini feda etmesi ile aslında çok büyük kayıplardan kurtulduğumuz saldırı sonrasında artık havalarda uçan aklımızı bir daha çıkmamak üzere başımıza koymanın şart olduğunu belirtmek istiyoruz.

Ankara ve Malatya’da Fırat Kalkanı Harekatında şehit olan askerlerimizin cenaze törenleri yapılırken İzmir’de meydana gelen Saldırı bir anda “Ne oluyoruz” sorusunu daha fazla sormamıza vesile olurken bir taraftan da “Birlik ve Beraberlik”  olgusunun artık ekmek kadar hava kadar su kadar hatta bunlardan daha önemli olduğu da anlaşılmış durumdadır.

Bir taraftan Türk milletine zarar vermek için bir dakika bile durmayan teröristler köpek sürüleri gibi paçamıza dalarken bir taraftan da akıllarını kiraya vermiş çok sayıda “trol” sosyal medyadan “Senin şehrinde oldu, benim şehrimde olmadı, dün laikler böyleydi, Bugün muhafazakarlar  şöyle” diye akıla ziyan beyanlarda bulunuyorlar.

Bir kez daha belirtiyoruz Vatandaşlarımız Birlik ve Bütünlük olgusunun hakim kılınması adına Devlete, hükümete, güvenlik güçlerine yada konu ile ilgili hangi birim varsa bir tamamına sonuna kadar destek veriyorlar.

Burada asıl sıkıntı her zaman olduğu gibi siyasetçilerden kaynaklanıyor, Olup bitenleri zamanında göremeyen görse bile “buradan biraz daha nasıl oy devşirir, iktidarımı biraz daha uzatırım” diye düşünen siyasetçiler yüzünden vatandaşta işin doğrusu hangi yöne gideceğini şaşırmış durumda.

Halbuki artık çok net bir şekilde görüldüğü gibi terör ne Diyarbakır diyor, Ne İstanbul, Ne Kayseri nede İzmir, Şehir ayırımı yapmadan, Din-Dil-Milliyet ayırımı yapmadan sadece ve sadece “Türkiye’yi nasıl parçalarız” diye saldırıp duruyor.

Türkiye Terör Örgütlerinin ortak saldırı alanı olmuştur, Türk milletini yıldırmak, Diz çöktürmek, paramparça etmek ve tutunmaya çalıştığımız bu coğrafyadan atmak adına gece gündüz demeden yaptıkları saldırılar karşısında artık Türk milleti gözünü açmalıdır.

Terör Laikleri de katlediyor, Laik olmayanları da , İnananları da öldürüyor, inanmayanları da ,Fotoğraf bu kadar net bir durumda iken her saldırı sonrası başka telden çalanlara Allah akıl fikir versin diyoruz ve ekliyoruz.
Başka Türkiye yok. 



Son Güncelleme: 05.01.2017 21:44
Anahtar Kelimeler:
Yatırım Teşvik Belgesi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37