Kandaz beraat etti

İlk mahkemede beraat etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Haziran 2016 Salı 13:40
Kandaz beraat etti
Sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında yazdığı bir yazı ile ilgili tehdit suçlaması ile yargılanan Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, çıktığı ilk duruşmada beraat etti.

'Eşşek sudan gelinceye kadar döverim' şeklideki yazı sebebiyle İstanbul Barosu’na üye avukat Esin Kılıç tarafından Kandaz’a 2 yıldan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Bugün 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya bizzat kendisi katılan Kandaz, suçlamaları kabul etmeyerek bahsi geçen cümleyi mecazi anlamda kullandığını söyledi. Kandaz’ın ifadesini dinleyen hakim ilk celse de beraat kararı verdi. Kandaz hakkında şikayetçi olan avukat Esin Kılıç ise davaya katılmadı. 

ALEM REMZİ'DEN RAZI REMZİ'DE ALEMDEN RAZI
Er ya da geç adalet yerini bulur. Birileri sırf bizim üzerimizden prim yapmak için Adliye'yi de boş yere meşgul etti. Fakat mahkemeye gelme gereği bile hissetmedi. Alem Remzi'den razı, Remzi de alemden razı. Hiç kimse vatandaşlarımla aramıza girmesin.

Ben bütün eforumu halkıma hizmet etmek için harcamak istiyorum. Buradan başta mahallemiz olmak üzere bana her türlü iletişim araçlarıyla ulaşıp destek olan Gebzeli, Kocaelili Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinden tüm kardeşlerime şükranlarımı bir borç bilirim. Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun. Durmak yok hizmete devam. 
Son Güncelleme: 21.06.2016 19:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37