KARS-ARDAHAN-IĞDIR VAKFI'ndan bir ilk daha

KARS-ARDAHAN-IĞDIR VAKFI'ndan bir ilk daha

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Mart 2017 Çarşamba 14:22
KARS-ARDAHAN-IĞDIR VAKFI'ndan bir ilk daha


Türkiye'de ilk defa yapılacak olan Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı / Aşık Murat Çobanoğlu Hatıra Ormanı, Körfez İlimtepe Mahallesi'nde 24 Mart Cuma günü saat 10:00'da 2500 fidan dikimiyle hayata geçiyor.

Tek Türkiye ve Arka Sokaklar dizilerinin başrol oyuncusu Murat Çobanoğlu'nun oğlu Ozan Çobanoğlu'nun da katılacağı bu organizasyon aynı zamanda Murat Çobanoğlu'nun ölüm yıldönümüyle denk gelmesi ayrı bir heyacan oluşturdu. 

KAI VAKFI Başkanı Mehmet Irak yaptığı açıklamada, "Aşık Murat Çobanoğlu ve ebediyete göç etmiş tüm ozanlarımıza rahmet okurken, bizlere bu imkanı sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı sayın İbrahim Karaosmanoğlu'na ve ekibine teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Cuma günü Yavuz Sultan Selim mah. Ali Yücel Sk. NO:5 adresinde bulunan KAI VAKFI önünden saat 09:30 da otobüs ve araçlarla hareket edilecektir. Tüm Körfez halkını etkinliğimize davet ediyoruz. Sözlerimi şu hadisi şerifle tamamlıyorum. 'Kıyamet kopuyor olsa ve birinizin elinde bir fide bulunsa, kıyamet kopmadan onu dikebilirse bunu hemen yapsın.' Bu anlamlı ve güzel günde hep beraber olalım" dedi. 
Son Güncelleme: 22.03.2017 14:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37