Kartepe’de çocuklar 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı

Kartepe Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen ve 2 gün süren Kartepe Çocuk Şenliği’nde Kartepeli minikler gönüllerince eğlendiler.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Nisan 2022 Pazartesi 12:09
Kartepe’de çocuklar 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı

Kartepe Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen ve 2 gün süren Kartepe Çocuk Şenliği’nde Kartepeli minikler gönüllerince eğlendiler.

Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Kartepe Çocuk Şenliği kapsamında 23-24 Nisan tarihleri arasında Ataşehir ve Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde düzenlenen etkinliklerde Kartepeli minikler gönüllerince eğlendiler.

23 NİSAN ETKİNLİKLERİ İKİ GÜN SÜRDÜ

Ataşehir Mahallesi pazar alanında düzenlenen Kartepe Çocuk Şenliği’nin ilk gününde Mehteran Takımı, halk oyunları, çocuk şarkıları, Akrobatik Basketbol Show, illüzyon gösterileri, animatör gösterileri, kukla show (Ahmet İle Mehmet), Nasreddin Hoca, Planetaryum, sokak oyun yarışmaları/şişme oyun parkurları, masal çadırı, Dansçı Dede çocuk tiyatrosu Kartepeli miniklerin hizmetindeydi.

ÇOCUKLAR COŞTUKÇA COŞTU

Ertuğrul Gazi Mahallesi Kanal Park’da düzenlenen etkinlikte ise çocuk şarkıları, animatörler, illüzyon gösterileri, kukla show (Ahmet ile Mehmet), Nasreddin Hoca, lego atölyesi, çikolatalı elma atölyesi, Planetaryum, masal çadırı, sokak oyunları yarışmaları, şişme oyun parkurları, çocuk sinema keyfi’nde Uçan Halı ve Kayıp Elmas çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Çocuklara etkinlikler boyunca çay, pamuk şeker, macun, patlamış mısır, kek, meyvesuyu, Kiraz ile Kestane hikaye kitabı ücretsiz olarak dağıtıldı.

GELECEĞİN GÜÇLÜ SAHİPLERİ ÇOCUKLARIMIZ

Kartepeli minikler tarafından gösterilen ilgiye teşekkür eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sonrasında 23 Nisan gibi özel bir bayramımzda yeniden bir araya gelmek bizlere ayrı bir heyecan ve mutluluk verdi. Pandemi şartlarında en çok da çocuklarımız etkilenmiştir. Onların gözlerinde ki ışığı, parıltıyı, bayramımızla birlikte yakından görebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bunu korumak da bizim en ulvi sorumluluklarımın başında geliyor. Onlar geleceğin güçlü Türkiyesinin en güçlü sahipleridir” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37