KİMEDER'de devir teslim

KİMEDER'de devir teslim

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Aralık 2016 Çarşamba 22:28
KİMEDER'de devir teslim
Sağlık sebepleri dolayısıyla Kocaeli İnşaatçılar Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği'nden (KİMEDER) ayrılan Zeki Gedikoğlu, nöbeti yeni başkan Kaşif Şahikesen'e devretti. Mutlukent Keyfi Mangal'da program düzenleyen yeni başkan Şahinkesen ise eski başkanlardan Mehmet Doğanöz ve Zeki Gedikoğlu'na verdikleri hizmetlerden dolayı plaket verdi. 


Programdan önce İstanbul'da meydana gelen terör olayında şehit olan polislerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Başkan Şahinkesen KİMEDER olarak önümüzdeki günlerde şehit aileleri için çeşitli etkinlikler yapacaklarını söyledi.

Daha sonra eski başkan Zeki Gedikoğlu, önceki yönetim kurulu üyesi Melih İpek'e verdiği hizmetten dolayı plaket verdi.
Gedikoğlu plaketten sonra kısa bir konuşma yaptı. Gedikoğlu konuşmasında gerek meclis üyeliği zamanında, gerekse KİMEDER başkanlığı zamanında yaptığı hizmetleri anlattı. Gedikoğlu bundan sonra da hizmet vermeye devam edeceğini ve rahmetli Aleattin Kurt gibi güzel duygularla anılmak istediğini söyledi.


Başkan Kaşif Şahinkesen daha sonra önceki başkanlardan Mehmet Doğanöz'e yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verdi. Zeki Gedikoğlu'ndan önce başkanlık yapan Doğanöz'de Ankaralı olduğunu ama yıllardır Gebze'de hizmet verdiğini söyleyerek, plaketten dolayı teşekkür etti.


Son olarak konuşan yeni başkan Kaşif Şahinoğlu'da yıllardır Gebze'de ticaret yaptığını belirterek, "Ticaretin yanında çeşitli STK'larda hizmet verdim. MÜSİAD'da başkanlık yaptım ve Gebze MÜSİAD'ı Türkiye'nin en başarılı şubesi yaptım. TÜKSİAD'da başkanlık yaptım. Şİmdi de KİMEDER'de başkanlık yapacağım. Hep birlikte ileriye dönük insanımıza ve Gebzemize çok faydalı projeler geliştireceğiz. Ben devamlı olarak birlikten yanayım. Bir olursak her şeyi başarabiliriz. Hacı Bektaş-ı Veli 'Bir olalım, iri olalım, diri olalım' demiş. Sevgili Peygamberimiz de 'Birlikde hayır, ayrılıkda azap vardır' demiş. Bizim de birlik olmamız lazım" dedi.

 
Son Güncelleme: 14.12.2016 22:36
Anahtar Kelimeler:
YılbaşıVodafone
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37