Kocaeli Ülkü Ocakları Fırat Çakıroğlu’nu andı

Kocaeli Ülkü Ocakları ilde ve ilçelerde anma programları yaptı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Şubat 2016 Pazar 23:42
Kocaeli Ülkü Ocakları Fırat Çakıroğlu’nu andı
Kocaeli Ülkü Ocakları düzenledikleri programla Fuat Çakıroğlu’nu andı. 
İlçe merkezlerinde akşam namazı akabinde mevlit okumaları gerçekleştirilirken cami çıkışı ve kent meydanlarında lokma dağıtıldı. Ayrıca Kocaeli Ülkü Ocakları Üniversite Birimi’nin hazırladığı broşürler yardımı ile Fırat Çakıroğlu’nun nasıl şehit edildiği vatandaşlara anlatıldı.
Akşam saatlerinde ise Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı ve İlçe Ülkü Ocağı temsilciliklerinde Kuran-ı Kerim Tilaveti ve seminer programları yapıldı.
İl Başkanlığında gerçekleşen programda Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı İbrahim Özcan da hazır bulundu. Özcan bu programda; “20.02.2015 günü sınavdan çıktığı esnada PKK'lı katillerin saldırısı sonucu yaralanmış ve okula gelen ambulansın 45 dakika kampüse alınmamasından dolayı kan kaybından şehit düşmüştür.

Bütün medya organları bu vahim olayı karşıt görüşlü öğrencilerin çatışması, kavgası olarak yansıtsa da bu yakıştırmaların amacı PKK ve diğer örgütleri aklama çabasıydı.
Olayın aslı ise PKK ve yasa dışı örgütlerin masum, mazlum, tek derdi vatan olan bir avuç milliyetçi - ülkücü öğrenciye saldırmasıydı.

Vicdan sahiplerinin, ülkücü olsun olmasın Fırat için yüreklerinin sızlaması gerekmektedir. Ülkücü öğrenciler bu milletin has evlatlarıdır. Hiçbir hainin tehditlerine ölüm dahi olsa göz yummaz, devletine ve yüce Türk milletine lâyık olabilmek için okumaktan geri durmaz.
Bizim için şehit kardeşimizin acısının dinmesi mümkün değildir. İnşallah ahirette bize o şefaatçi olacaktır. Bütün gayesi Cenab-ı Hakk’ın rızası olan, sevdası millet, davası bayrak olan Fırat gönüllerimizi dolduran ülkü ateşinin en yakıcı közü olmuştur. 
O köz Ege’den çıkıp ocak ocak yurdumuzun dört bucağında Ülkücü kardeşlerinin okuma arzusu olmuştur. Her bozkurt bundan sonra bir kez de Fırat için çalışacak, ona layık olmak için ter dökecektir” dedi. 
Son Güncelleme: 22.02.2016 10:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37