Kuş: Gebze'nin lezzet durağıyız

Kuş: Gebze'nin lezzet durağıyız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Aralık 2017 Pazartesi 21:52
Kuş: Gebze'nin lezzet durağıyız


Kervan Çorba ve Izgara'nın 3 ortağı Hamit Kuş, Muhammet Kolcu ve Erdal Yiğit basın mensuplarıyla buluştu. Gebze'ye çok nezih bir restoran açtıklarını belirten Hamit Kuş şunları söyledi:

Kervan çorba ve ızgara restoran hizmetin her noktasında hiç bir eksiği olmadan kendi kesimimiz etlerle ızgaramız, kebap çeşitlerimiz, bunun yanında Maraş usulü kelle paça, tuzlama, damar, işkembe ve çorbanın her türlüsü ve tatlılarla ilgili de artık ağzımızın tatlanacağı her şeyi Gebze'ye getirmek, kalite getirmek, farklılık getirmek açısından arkadaşlarımızla birlikte karar verip, Kervan Çorba Izgara'yı kurduk.

Muhammet bey Gümüşhaneli ve istasyonda kasap dükkanı var. Etlerimiz tamamen kendi kesimimiz ve ürünümüzdür. Dolayısıyla ne yediğimizi, buraya ne aldığımızı biliyoruz. Erdal bey ise Erzurumlu ve 10 yıldır beraber iş yapıyoruz. 

Burada mekan olarak, konsept olarak çok farklı bir mekan oluşturmaya gayret ettik. Üst katta yüz kişilik aile ve toplantı salonumuz mevcut. Yaklaşık 300 metekare kapalı alanımızla 300 kişiyi ağırlayabiliyoruz. Müşterilerimiz için otoparkımız var. Mutfağımız, imalatımız tamamen burada. Etlerimiz günlük ve taze olarak gelmekte. Çorba ustalarımız Maraş'tan geldi. Izgara ve kebap çeşitlerimizde de ustalarımız Maraş ve Antep'ten geldi. 

Burada yaklaşık 40 kişilik bir ekiple hizmet veriyoruz. 24 saat açığız. Akşam veya gece ailemizle Gebze'de yemek yiyeceğimiz yer sıkıntısı çekiyorduk. Artık gecenin 2'sinde, 3'nde dahi ailece yemek yiyecek bir mekan var artık. Açtığımız bu mekanda gururla söyleyebiliriz ki Gebze'nin lezzet durağıyız. 


Son Güncelleme: 25.12.2017 21:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37