Match Grup, bölge basınıyla bir araya geldi

Gebze'de yapı sektöründe faaliyet gösteren Match Grup, bölge basınıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Aralık 2019 Perşembe 19:13
Match Grup, bölge basınıyla bir araya geldi

Gebze'de yapı sektöründe faaliyet gösteren Match Grup, bölge basınıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Şehir planlaması, mimari projelendirme, inşaat yapımı, gayrimenkul pazarlaması ve sigortacılık alanlarında uzun yıllar faaliyet gösteren Match Grup'un gerçekleştirdiği kahvaltı programına Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz başta olmak üzere bir çok gazeteci katıldı.


GAYRIMENKUL SEKTÖRÜ

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdikleri kahvaltı programında açıklamalarda bulunan Match Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demirtaş şunları söyledi:

Yaklaşık olarak 10 yıldır Gebze'de hizmet veriyoruz. Bugüne kadar Gebze'ye birçok hizmet yaptık. Bunları da Gebze aşkıyla yaptık. Gebze’ye nasıl güzel işler yapabiliriz, nasıl kalıcı imkanlar sağlayabiliriz, bu bölgeye nasıl değer katabiliriz ve bu bölgeye nasıl güzel eserlere bırakabiliriz diyerek çalışmaktayız.

MATC OFİSİ 2 YIL ÖNCE KURDUK

Çalışma hayatına gayrimenkul sektöründe başladık. Bizim asıl ana işimiz müteahhitlik. Fakat bir yandan da insanları bir araya getirebilecek neler yapabiliriz dedik. Bununla beraber Match Ofis'i 2 yıl önce kurduk. Genel merkezimiz daha önce E-5 yanındaydı. Orayı da Uğur Okulları'ndan gelen talep üzerine kendilerine verdik. Biz de kendimize plazamızın üst katında yeni bir genel merkez yaptık. Diğer ofislerimizi de kendisini seven, kendisine kıymet veren değerli iş insanlarına tahsis ettik. Yani burayı da ticaret merkezi haline getirdik.

Demirtaş'ın konuşmasın ardından plazada ofisi bulunan iş insanları ve gazetciler tek tek kendilerini ve firmalarını tanıttılar. 

Son Güncelleme: 06.12.2019 00:09
Anahtar Kelimeler:
Match Grup
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37