banner55

Öcal: Parklar alkoliklerin mekanı olmuş

Öcal: Parklar alkoliklerin mekanı olmuş

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Temmuz 2019 Pazartesi 10:41
 Öcal: Parklar alkoliklerin mekanı olmuş
Gebze Darıca Dilovası Çayırova Erzincanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Öcal, Gebze'nin bir çok yerinde vatandaşlar aileleriyle çocuklarıyla kullansın belediye tarafından yapılan parkların alkolik yuvası olduğunu belirterek, en kısa zamanda tedbir alınması gerektiğini söyledi.

Öcal şunları söyledi:

Değerli dostlar STK başkanı arkadaşlarım. Gebzemizin birçok yerinde vatandaşlarımız aileleriyle çocuklarıyla kullansın diye belediyemiz tarafından yapılan parklar var. 

Malesef ailelerden ziyade bu mekanlar alkoliklerin mekanı olmuştur. Buna benzer bir kaç önemli noktalar var. Gece belli bir saatten sonra eğer yaya olarak evinize gidiyorsanız buraların yakınından geçerken tedirgin oluyorsunuz.

Yunus Emre Parkı, eski öğretmen evinin bahçesi, Fatih Devlet Hastahanesi'nin yanındaki çardaklar çok sıkıntılı yerler. Buralar içkicilerin, balicilerin, fuhuş yapanların mekanı olmuş. 

Eğer buralarla ilgili bir tedbir alınmaz ise buralar ve diğer yerler gelecekte çok daha kötü olacaktır. Bu hassas konuda hepimize bir birey olarak çok önemli görevler düşüyor.   

 
Son Güncelleme: 15.07.2019 10:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37