Pala:İşçiler bir kap çorbaya hasret

Pala:İşçiler bir kap çorbaya hasret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Kasım 2016 Salı 23:40
Pala:İşçiler bir kap çorbaya hasret
Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı Fatih Pala yaptığı açıklamayla işçilere sahip çıktı. İşçilerin bir kap çorbaya hasret kaldığını belirten Pala şunları söyledi:

Türkiye’de ekonomik daralma hali hayatın etki ve sonuçlarını göstermektedir. Türkiye’de sürekli artan bir gelir dağılımı adaletsizliği vardır. Veren el alan elden üstündür diyen iktidar zihniyeti emekliye, işçiye yağmurlu havada su vermediğine göre bu aziz milletin kaynakları kimlerin eline gitmiştir?

Onlar açken tıka basa yiyemeyiz. Onlar muhtaç ve ihtiyaç sahibiyken duyarsızlık gösteremeyiz. Bir kap sıcak çorbaya hasret kalmış yüz binlerce kardeşimiz karşımızda dururken biz kayıtsız kalamayız.

Ekonomik daralma ve gerileme hali hayatın her alanında sonuçlarını göstermektedir. Gelişen, kalkınan, zenginleşen, refahına refah katan bir ülke değildir, aksini iddia eden yalancıdır. 

Türk-İş’in yaptırdığı bir araştırmaya göre açlık sınırı 1378 lira, yoksulluk sınırı ise 4380 liradır. Asgari ücret alan bir insan bırakın yoksulluğu, açlık sınırının bile altındadır. Cumhurbaşkanı, AKP’li Bakanlar dönem dönem milli gelire göre insani yardım yapan ülkeler arasında Türkiye’nin ilk sırada yer aldığını pişkince iddia etmektedir. 

Hazinemiz sanki dolmuş, taşmıştır da geriye sadece 5.2 milyar doları başka ülkelere yardım olarak vermek kalmıştır. AKP’lilerin durumu özetle şudur, "Evde ayranları yoktur içmeye, gümüş köprü ister geçmeye."

İşçi demek sorun demektir düşüncesiyle hareket eden iktidar ve yandaşları şunu iyi bilsinler ki, işçi ve emekçi kardeşlerimiz bizim şerefimizdir. Haklarını aramak ise şeref nişanesidir. Allah'ın izniyle Ülkücü İşçiler Derneği var oldukça işçinin hakkı er ya da geç söke söke alınacaktır.
DİK BAŞ TOK KARIN MUTLU YARIN 




Son Güncelleme: 15.11.2016 23:51
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37