Pirelli Türkiye’den, Kocaeli Üniversitesi’ndeki iki takıma sponsorluk desteği

Pirelli Türkiye, Kocaeli Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından kurulan Mekatronom ve Otomotiv Mühendisliği Kulübü bünyesindeki elektrikli ve otonom araç takımları ‘Formula Student’ ve ‘KOÜ Racing’e destek olmak amacıyla lastik sponsoru oldu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Mart 2021 Salı 12:17
Pirelli Türkiye’den, Kocaeli Üniversitesi’ndeki iki takıma sponsorluk desteği

Pirelli Türkiye, Kocaeli Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından kurulan Mekatronom ve Otomotiv Mühendisliği Kulübü bünyesindeki elektrikli ve otonom araç takımları ‘Formula Student’ ve ‘KOÜ Racing’e destek olmak amacıyla lastik sponsoru oldu. Pirelli Türkiye, sponsorluk kapsamında her iki takım için de yarış lastikleri hediye ederek, öğrencilerin motor sporları tutkusuna anlamlı bir katkıda bulundu.

Lastikleri teslim etmek ve sponsorluk protokolü imzalamak üzere Kocaeli Üniversitesi kampüsüne ziyarete giden Pirelli Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Francesca Ballabene, Motor Sporları Fabrika Direktörü Mehmet Atilla Gidergi, Motor Sporları Teknik Müdürü Semih Öngir, İnsan Kaynakları ve Endüstriyel İlişkiler Yöneticisi Hakan Bahtiyar, İnsan Kaynakları Uzmanı Cemre Yıldız, öğrenciler ve öğretim üyeleriyle bir araya gelerek paylaşımda bulundu ve takımlara başarı dileklerini ilettiler.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37