Saadet Partili Yıldız: "Anahtarları teslim edin"

02 Şubat 2022 Çarşamba 13:21
Saadet Partili Yıldız: "Anahtarları teslim edin"

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, geçtiğimiz gün yapılan ve Ocak ayı faaliyetleri değerlendirdikleri İlçe Divan Toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.BURSA (GEMLİK BASIN)- Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız açıklamada, "Siyasi gündem dendiğinde milletimizin aklına ilk gelen saldırı, tartışma ve ötekileştirme gelmektedir. Maalesef, toplumun en önünde yürüyen ve rol model olan siyasilerimiz birbirlerine karşı adeta düşmanca tavır sergilemekteler. Saadet Partisi olarak bizler, Türkiye Cumhuriyeti hudutlarında yaşayan her görüşten insanımızı kardeş olarak görüyoruz. Aynı geminin yolcuları olarak farklılıklarımızı ayrışma değil, zenginlik vesilesi olarak görüyoruz" dedi. 

"DERDİMİZ YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE’DİR"

Yıldız, "Halkımızın birinci gündem maddesi her zamanki gibi elbette ekonomi olmuştur. Ekonomi, her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal almaktadır. Yüksek enflasyon, döviz kurlarındaki çalkantı, faiz politikaları ve her alanda yapılan zamlar halkın belini tümden bükmüştür. Alım gücü, ticaret hacmi, TL’nin değer kaybı, ticaret hacmi ve üretimdeki düşüşler hayat standartlarını dibe doğru çekmektedir.

İktidar, her konuda olduğu gibi ekonomide de sorumluluğu üzerine almamaktadır. Ya dış güçleri ya da stokçuları suçlayarak suçu başkalarına atmakta adeta hedef saptırmaktadır. Bu da yetmeyince gündemi değiştirmek için tamamen alakasız ve faydasız konulara girerek yeni tartışmaların fitilini ateşlemektedir. Zaten ekonomik ve sosyal konularla boğuşan milletimiz bu tartışmalarla beraber neredeyse cinnet geçirecek hale gelmektedir. Milletimize tercüman olmak adına iktidardaki arkadaşlarımızı bir kez daha uyarmak istiyoruz. Uçuruma giden yoldan bir an önce dönün" ifadelerini kullandıç 

POLİTİKALARINIZ YANLIŞ

"Faizci, kapitalist, borca dayalı politikalardan vazgeçmeden ülke düzelmez. Üretime, emeğe, ticarete destek vermek borçtan, israftan, ihalelerle bir avuç rantiyecinin mutlu ve memnun edilmesinden vazgeçilmesi gerekir" diyen Yıldız, "Milletimiz asildir, sabırlıdır; ancak zamanı geldiğinde haksızlık karşısında sesini yükseltmeyi de bilir. Eğer yol bilmiyorsanız yolu bilenlere sorun ya da yoldan çekilin. Anahtarları, millete hizmeti bilen tecrübeli milli görüş kadrolarına teslim edin. son sözümüz de asil milletimizedir.

Biliyoruz ki; hep iyi olmasını umarak şimdiye kadar mevcut iktidara destek verdiniz ve sabırla beklediniz. Bunlar da Milli Görüş’çü dediniz; ama geldiğimiz noktada maalesef aradığınızı bulamadınız. Bizler, milli görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partililer, olarak daima göreve hazırız. Geçmişte olduğu gibi bugün de azim ve kararlılıkla size hizmet etmek için kollarımızı sıvamış beklemekteyiz. İnşaAllah, en yakın seçimlerde yüce Allah’ın yardımı ve sizlerin de teveccühü ile bu hizmetlere başlayacağız" şeklinde konuştu. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37