Şener GYD'den, Emlak Kulübü'ne tam destek

Bünyesinde bulundurduğu 32 satış danışmanıyla bölgemizin en büyük gayrimenkul şirketi olarak bilinen Şener GYD'den, Emlak Kulübü Derneği'ne tam destek geldi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Temmuz 2022 Cumartesi 12:39
Şener GYD'den, Emlak Kulübü'ne tam destek

Bünyesinde bulundurduğu 32 satış danışmanıyla bölgemizin en büyük gayrimenkul şirketi olarak bilinen Şener GYD'den, Emlak Kulübü Derneği'ne tam destek geldi.

Geçtiğimiz ay resmi kuruluşunu tamamlayarak faaliyete başlayan Emlak Kulübü yönetimi, Şener GYD Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Emlak Kulübü Başkanı Fuat Özdağ ile yönetim kurulu üyeleri Serhat Öztürk, Saim Diğrak ve Ayşe Diğrak, Şener Yılmaz'I, Tuzla merkez ofislerinde ziyaret ettiler.

Oldukça samimi havada geçen ziyarette mesleki sorunlar ve çözüm yolları konuşulurken, Başkan Fuat Özdağ çalışmaları hakkında bilgiler verip, Şener GYD kadrosunun Emlak Kulübü'ne üye olmaları yönünde davette bulundu.

BAŞKAN ÖZDAĞ: EMLAKÇIYA GÜVEN KAZANDIRACAĞIZ

Fuat Özdağ, amaçlarının meslektaşları arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek olduğunu söylediği toplantıda, ''Şener Yılmaz gibi başarılı bir gayrimenkulcü arkadaşımızı ekibiyle beraber yanımızda görmek bize güç verecektir. Kuruluş amacımız ülkemizin dört bir yanında işini layıkıyla yapan emlakçıları bir çatı altında buluşturarak, paylaşım ve dayanışma içinde olmamızı sağlamak, yasal haklarımızı elde ederek emlak piyasasına daha çok güven kazandırmaktır. Sizi de aynı çatı altında görmek bizi mutlu edecek, güç verecektir.'' dedi.

ŞENER YILMAZ SORUNLARA DİKKAT ÇEKTİ

Özdağ'ın davetine yeşil ışık yakan Şener GYD Başkanı Şener Yılmaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra, ''Çabalarınızı takdir ediyorum. Emlak piyasasında oturdukları kahvehanelerde iş bitirmek isteyen insanalar var. Bunların temizlenmesi, sektörümüzün disipline edilmesi ve gerçek gayrimenkulcülerin kalması gerekir.

Emlak Kulübü'nün bu yönde olumlu sonuçlar alacağına inanıyorum. Elbette sizlerle aynı çatı altında olmak firmamızı da mutlu edecektir. Davetiniz için teşekkür ediyorum. '' şeklinde konuştu.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda düşüncelerini açıklayan Emlak Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Saim Diğrak'ta , eğitim konusuna dikkat çekti. Diğrak, emlakçıların mutlaka mektepli olmalarını, en az lise veya yüksek okullu olmalarının yararlarını anlattı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37