Tolga Ok, Başkan Ayaz'ın oğluna mühendislik rozeti taktı

Tolga Ok, Başkan Ayaz'ın oğluna mühendislik rozeti taktı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Temmuz 2017 Cumartesi 15:06
 Tolga Ok, Başkan Ayaz'ın oğluna mühendislik rozeti taktı


Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın geçtiğimiz günlerde Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan oğlu Zeynel Ayaz’a İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok tarafından İMO rozeti takıldı.

Geçtiğimiz günlerde diplomasını alarak İnşaat Mühendisi olan Zeynel Ayaz İnşaat Mühendisleri Odası’na giderek üyeliğini yaptırdı.

Kayıt işlemleri esnasında başkan Tolga Ok da Ayaz'a inşaat mühendisliği mesleğinin dünyanın en eski mühendisliklerinden ve aynı zamanda en saygın mesleklerden biri olduğunu vurguladı. 

Mezuniyetten sonra hayatın önemli bir yol ayrımına girdiğini belirten Ok, "İnşaat mühendisliği gurur verici bir meslektir. Mesleğimiz, toplumun her kademesindeki kişi ve kurumları doğrudan etkilemekte ve dolayısıyla bu mesleğin icracısı olan bizlere önemli sorumluluklar yüklemektedir.

Biz inşaat mühendisleri, bir başka ifadeyle toplumun yapıcılarıyız. Toplumsal yarar ilkesi, etik anlayış, erdemli davranış,  mesleğimiz boyunca vazgeçilmezimiz olmak zorundadır. Böyle olduğu sürece de kazanan insanlık olacaktır. Bu gurur verici mesleği seçtiğin için seni ayrıca kutluyorum. Yolun hep açık olsun" dedi.

Odaya kayıt yaptırmanın önemine de değinen Ok, Ayaz’a teşekkür ederek kendisine İMO Rozeti takdim etti. 
Son Güncelleme: 08.07.2017 15:07
Anahtar Kelimeler:
Vakıf Katılım
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37