Tolga Ok üyelerini unutmuyor

Tolga Ok üyelerini unutmuyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Ocak 2018 Pazartesi 12:49
  Tolga Ok üyelerini unutmuyor


İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, İnşaat Mühendisi Nuri Tabanlı'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, hafta içi yoğun programlarının arasında üyelerini de ihmal etmiyor. Yönetim kurulu üyelerinden Baturhan Üretürk, Tuncay Arıcan, Volkan Gümüş, İbrahim Çakır, Cihan Bahadır Yaşar ve Ömer Faruk Balamir ile birlikte hastanede tedavi altına alınan Tabanlı İnşaat'ın sahibi İnşaat Mühendisi Nuri Tabanlı'yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

"Üyelerimizin iyi gününde de kötü gününde de yanındayız" diyen başkan Ok, stresten uzak bir yaşamın önemine değindi. Gün içinde karşılaşılan sıkıntı ve sorunların zaman için insan vücudunda çeşitli hastalıklara yol açabildiğini dile getiren başkan Ok, sağlığın ihmal edilmemesi, sağlık kontrollerinin ise zamanında yapılması gerektiğini belirterek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tabanlı ise ziyareti dolayısıyla başkan Ok ve beraberindekilere teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son Güncelleme: 29.01.2018 12:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37