Türk Eğitim Sen terörü GTÜ’de lanetledi

Türk Eğitim Sen terörü GTÜ’de lanetledi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Aralık 2016 Salı 21:30
Türk Eğitim Sen terörü GTÜ’de lanetledi
Türk Eğitim Sen Kocaeli 2 Nolu Şubesi Gebze Teknik Üniversitesi’nde terörü lanetledi. 
Gebze Teknik Üniversitesi’nde toplanan üyelerine karşı konuşma yapan sendika başkanı Mustafa Kılıç şunları söyledi:

Son günlerde, insanlıktan nasibini almamış, eli kanlı alçakların kahpece planladıkları eylemler büyük bir artış gösterdi.  Neredeyse her gün, bir yerlerde bombalar patlıyor; neredeyse her gün bir ocağa ateş düşüyor; bu ateş, yurdun dört bir yanına yayılıyor.  

Patlayan bombalar, her hain saldırıdan sonra kaybettiğimiz canlarımız, onları uğurlama anında, ardında bıraktığı anne, baba, kardeş, eş ve evlatlarının gönüllerimizde yarattığı ıstırap milletimizi derin bir infiale sürüklüyor. Maalesef bir acıyı yaşamadan, başka bir şehit acısıyla kavruluyor yüreklerimiz.

Bu acıların tarifi yok; tahammülü imkânsız. Yüce Allah bizleri, derin acılarla sınıyor. Acılara tutunarak insan-ı kâmil olunur; çektiğimiz acılara göstereceğimiz toplumsal sabır da bizleri millet-i kâmil yapacaktır. Türk milleti, tarihin başlangıcından beri çetin bir mücadelenin içindedir. Bu mücadele mert ile namerdin, iyi ile kötünün, doğru ile yanlışın, hak ile batılın mücadelesidir.

Bu nedenle bu millet, tarih boyunca en hayâsız saldırıların, en hain tuzakların, kahpeliklerin, ihanetlerin hedefi oldu.  Biz biliyoruz ki, bu milletin yolu Hak yoludur, adalet yoludur, hakikat yoludur. Türk milletini bu yoldan döndürmek isteyen, Hakkı mağlup edip, batılı, doğruyu yok edip, yanlışı hâkim kılmak için hainlerin gerçekleştirdiği saldırılar, kurdukları tuzaklar, ebediyete kadar sürüp gidecektir. 

Bu nedenledir ki, hain planlarıyla, namert işbirlikçileriyle, bombalarıyla, silahlarıyla bütün şer odaklar üstümüze çullanıyor; dört bir yanımız kahpe düşman kaynıyor. Bu vatan ve bu dava bize Bilge Kağanların, Alparslanların, Sultan Kılıçaslanların, Selahaddin-i Eyyubilerin, Fatihlerin, Mustafa Kemallerin emanetidir. Bizler de bu davayı, bu devleti, bu vatanı daha güçlü, daha güvenli hale getirerek gelecek nesillere teslim etmek zorundayız. 



2016 bize bela ve musibet yılı oldu. 15 Temmuz hain darbe girişimini de dâhil edersek, 22 bombalı terörist eylemde 297+240 (537) şehit ve binlerce yaralımız var. En son bir hafta arayla İstanbul ve Kayseri’de 37 polis,15 asker ve 7 sivil vatandaşımız şehit olmuş, 150’den fazla asker, polis ve sivil vatandaşımız da yaralanmıştır.

Polisimiz vatandaşı, askerimiz de vatanı korur. Gözbebeklerimiz olan asker ve polisimize peş peşe yapılan bu saldırılar asıl kastın Yüce Türk devleti ve kutlu Türk milletinin olduğunu açıkça göstermektedir. Sorun basit bir terör sorunu değil, Türk milletinin ve Türk devletinin beka sorunudur. Bunlar birer terörist eylem değil, maşalar ve taşeronlar yoluyla Türkiye’ye açılmış bir savaştır. Milli mücadele döneminde bile girilemeyen Anadolu’nun kalbi Kayserimiz’de ha canlı bomba patlatmışınız ha bomba atmışınız. 

Türkiye’yi teslim alarak yıkmak, yok etmek isteyen katiller ve destekçileri, Türkiye’ye diz çöktürmek isteyen hain eylemlerine belki de yenilerini ekleyeceklerdir. Yapılan bu terörist eylemlerle; Türk milleti ayrıştırılarak bir iç savaş ortamı yaratılmak istenilmektedir. Ancak tüm bu yaşananlar Türk milletinin ayrışmasını bırakın, birbirine daha da fazla kenetlenmesine sebep olacaktır. 

Dünyanın efendilerinin taşeronluğunu yapan hangi terör örgütü olursa olsun, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunun üstesinden gelecektir. Türk Devleti bu saldırıları göğüsleyip ezecek, Türk Milleti de üzerinde oynanan bu oyunları bozacak güçtedir. Türk Devleti kimseye diz çökmeyecek, diz çöktürmeye de kimsenin gücü yetmeyecektir.

Milli varlığımızı yok etme cüretini gösterenlere karşı, tek yumruk ve tek ses hareket etmek zorundayız. Şair ‘Toplu vurdukça yürekler, onu top bile sindiremez” diyor ya, işte öyle yüreklerimiz toplu vurmak zorundadır. Milli birlik ve dayanışma bağlarımızı daha da sağlamlaştırarak, bugünleri aşmak zorunda olduğumuz iyi bilinmelidir. 

Biz Türk Eğitim-Sen’liler ‘Öncelikli ilkesi önce ülkesi’ anlayışıyla hareket eden yüzde yüz milli bir sivil toplum kuruluşu olarak ve kurulduğu günden bugüne gerek akademik, gerek idari personeli ve gerekse öğrencileriyle vatan ve millet sevdalılarının yuvası olan Gebze Teknik Üniversitesi olarak diyoruz ki;
Bizler; asla baş eğmeyecek, diz çökmeyeceğiz.
Bizler; şehit evlatlarının gözyaşlarının sel olduğu bir ülke olmaya alışmayacağız.
Bizler; suskunların ülkesi olmaya alışmayacak, bugünlerde susanlardan da hesap soracağız.
Bizler; bu toprakları bizlere vatan yapan ve vatanımız olarak kalması için hayatlarından vazgeçen şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmayacağız unutturmayacağız.

Değerli arkadaşlar! Teröre tepki, şehitlere saygı ve vatana sahip çıkma adına gerçekleştirdiğimiz bu eyleme katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Bu vesileyle yeniden, bu vatan için canını hiçe sayan şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun. 
Varlığımız Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene. 



Son Güncelleme: 20.12.2016 21:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37