Ülkücü İşçiler Derneği istişare toplantısını Gebze'de yaptı

Ülkücü İşçiler Derneği istişare toplantısını Gebze'de yaptı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Kasım 2016 Pazar 23:36
 Ülkücü İşçiler Derneği istişare toplantısını Gebze'de yaptı
Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanlığı istişare toplantısını Gebze Şube Başkanlığı'nda yaptı.

Toplantıda il başkanlığı ve şubelerin aylık faaliyetleri, yapılacak ziyaretler üyelik ve dergi çalışmaları gibi konular görüşüldü.

Toplantı sonunda İl Başkanı Fatih Pala şunları söyledi: 

Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanlığı olarak ilimiz genelinde görev yapan işçilerimiz ve üyelerimizin tüm dertlerini kendi derdimiz bilip, çalışmalarımızı o yönde yogunlastıracağız. Her ne olursa Ülkücü duruştan taviz vermeden DİK BAŞ, TOK KARIN, MUTLU YARIN düsturu ile hareket ederek, hak ve hakikatin savunucuları olarak durmadan ve ardımıza bakmadan emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. 

Toplantıda bize gösterdiği hoşgörü ve misafirperverliğinden dolayı Ülkücü İşçiler Dreneği Gebze Şube Başkanımız Servet Atmaz ve yönetimine teşekkür ederim dedi.

Bu vesile ile tüm yönetim kurulumuza yeniden başarılar dilerim. Ayrıca 15/11/2016 tarihinde yapılacak olan TEZ-KOOP-İŞ Sendikası'nın Gebze delegasyonu seçiminde aday olan denetleme kurulu üyelerimiz Serkan Kural'a, Yetkin Kesici'ye ve derneğimiz üyesi TÜBİTAK personeli sayın İsmail Demiray'a başarılar dilerim. Yüce Mevla yar ve yardımcıları olsun. 
Son Güncelleme: 13.11.2016 23:51
Anahtar Kelimeler:
TİM
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37