Üzülmez, Maşukiye Mahalle Konağı’nı gezdi

Hizmet binası konağa dönüştürüldü

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Şubat 2016 Çarşamba 11:35
Üzülmez, Maşukiye Mahalle Konağı’nı gezdi
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepelileri sosyal ve kültürel mekanlarla buluşturmaya devam ediyor. 
Mahallelerdeki hizmet kalitesinin artırılması amacıyla eski Maşukiye Hizmet Binası da konağa dönüştürüldü. Konakta gelinen son noktayı yerinde gören Başkan Üzülmez, binayı gezdi ve yeni taşınan KAR-MEK kursiyerleri ile de sohbet etti.
Kartepelileri sosyal ve kültürel mekanlarla buluşturma hedefiyle çalışan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, seçim taahhütleri arasında yer alan Mahalle Konağı Projeleri’nin startını Maşukiye’den vermişti. Kartepe Belediyesi ekipleri mahallelerdeki hizmet kalitesinin artırılması amacıyla eski Maşukiye Hizmet Binasını da konağa dönüştürmek için hazırlanan projeyi başarıyla uyguladı.
Maşukiye eski belediye hizmet binasında mimari tadilat ardından konakta projede yer alan bölümlerinde tefrişatlarına başlandı. Toplam 700 metrekarelik alanda mevcut binada uygulanan proje ile konağın zemin katında muhtarlık, poliklinik, emekli salonu, fatura ödeme merkezi, mutfak, mescit ve tuvalet bulunacak. Üst katında ise bilgi evi, kütüphane, 2 adet derslik, kursiyer dinlenme odası, eğitmen odası ile bölge halkı yeni donanımlı bir konağa kavuşturuluyor.
Başkan Üzülmez, beraberinde Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır ile binada yapılan çalışmaları yerinde görmek için konağı gezdi. Başkan Üzülmez, konakta çalışmalarını sürdüren KAR-MEK kursiyerleri ile de sohbet etti. Kadınlara tefrişat çalışması ardından spor salonu da açacakları müjdesini veren Başkan Üzülmez, "Yaşam kalitesi yüksek ve içinde yaşamaktan zevk alınan bir kent oluşturma gayretindeyiz, bunun için hemşehrilerimizi de dinleyerek onların görüşlerini de dikkate alıyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Günlük hayatın gereklerini karşılayacak donatılar ve eğitimin hedef alındığı yaşamı kolaylaştırma hedefiyle hayata geçireceğimiz mahalle konaklarımız da söz verip hayata geçirdiğimiz projelerimizden sadece biri. Mahallelerimizde uzun yıllar hizmet verecek olan çok amaçlı mahalle konaklarımız önemli bir ihtiyacı ortadan kaldıracak ve düzen sağlayacaktır” dedi. 
Son Güncelleme: 10.02.2016 16:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37