Yaşlı çifti 15 bin lira dolandırdılar

Kendilerini polis diye tanıtmışlar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Haziran 2016 Çarşamba 12:45
Yaşlı çifti 15 bin lira dolandırdılar
Kendilerini polis ve savcı olarak tanıttıktan sonra yaşlı karı kocanın 15 bin TL nakit para ve ziynet eşyalarını alarak kayıplara karışan şahıslar, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

G.G ve H.G isimli iki dolandırıcı kardeş, Gebze Gaziler mahallesinde ikamet eden N.Y. ve C.Y. isimli karı kocayı telefonla arayarak, kendilerini polis ve savcı olarak tanıttı. İki kardeş, karıkocaya 'Örgüt hesaplarınızı ele geçirdi yakalanması için para lazım' dedi. 

Paniğe kapılan yaşlı çift 15 bin TL nakit para ve evde bulunan ziynet eşyalarını bir poşete koyarak şahıslar ile Gebze Akse Sapağı’nda buluştu. N.Y. yanında getirdiği poşeti araçta bekleyen iki zanlıya vererek olay yerinden uzaklaştı.
 
İZMİT KÖRFEZ OTOBAN GİŞELERİ'NDE YAKALANDILAR
Yaşanan olayın ardından dolandırıldığını anlayan yaşlı çift Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, başından geçen olayı anlattı ve şikayetçi oldular. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Büro ekipleri yapmış olduğu sıkı takip sonucu G.G. ve H.G.'yi önceki gün İzmit Körfez otoban gişelerde araçlarında yakalayarak, gözaltına aldı. Emniyet’e getirilen ve işlemleri tamamlanan iki şahıs Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. 
Son Güncelleme: 29.06.2016 16:19
Anahtar Kelimeler:
FordFord Trucks
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37