Yönetmeni Asayiş Şube Müdürü, oyuncular polis

Yönetmeni Asayiş Şube Müdürü, oyuncular polis

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Nisan 2017 Pazartesi 11:16
Yönetmeni Asayiş Şube Müdürü, oyuncular polis



ADANA Emniyet Müdürlüğü, polis teşkilatının 172'inci kuruluş yıldönümü etkinliklerinde kısa metrajlı film hazırladı.
Oyuncuları ve yönetmeni polis olan aksiyon filmini aratmayan sahnelerin çekiminde, teknolojinin bütün imkanları kullanıldı.

Filmin senaryosunu Asayiş Şube Müdürü Ayhan İlkan yazıp yönetti, oyuncular ve set arkasında da polisler görev aldı. Özel Harekat, Asayiş, Dalgıç ve Terörle Mücadele Şubesi'nden toplam 90 polisin görev aldığı aksiyon sahnelerinin yaşandığı 10 dakikalık filmde, Narkotik ve Çevik Kuvvet'in toplumsal olaylara müdahale eden köpekleri de görev aldı. Çekimlerde 2 kamera, polis helikopteri ve 2 drone da kullanılarak sahnelerin bütünlüğü sağlanmaya çalışıldı.

NEFES KESEN OPERASYON

Ekiplerin 'dur' ikazına rağmen kaçan aracın takibi, kapan kullanılarak aracın durdurulması ve sonrasında düzenlenen operasyonla şüphelilerin yakalanmasının anlatıldığı senaryo, Portakal Çiçeği Karnavalı'nda da canlandırıldı. Karnaval alanını dolduran binlerce Adanalı, senaryonun canlandırıldığı gösteriyi merak ve heyecanla izledi. Karnaval alanına kurulan dev ekranlarda polisin gösterileri vatandaşlardan büyük alkış aldı. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 10.04.2017 11:17
Anahtar Kelimeler:
JandarmaTekirdağTarihiEser
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37