Zaman zaman hatırlatmak gerek

Zaman zaman hatırlatmak gerek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Haziran 2017 Cuma 21:36
Zaman zaman hatırlatmak gerek


Müslüman bir anne ve babadan doğan bebeğin  doğumdan birkaç gün sonra sağ kulağına ezan ve sol kulağına kamet okunur. Bu müslüman Türkler için çok önemlidir ve yerine getirilir. 

Bununla beraber yapılması gereken bir olay daha vardır ki; aşağıda büyük önder Atatürk tarafından hazırlanan metni, belirteceğim sebeplerden dolayı muhakkak çocuklarımızın kulağına hem okumamız ve hem de gençlik çağlarına kadar bir muska gibi yanlarında taşımalarını  hatırlatmamız gerekir. Bu bir milli görevdir.
Neden bunu yapmalıyız ?  

David Rockefeller; "Atatürk yüzünden Türkiye üzerindeki planlarımızı yarım yüzyıl ertelemek zorunda kaldık" diyor ve devam ediyor:

Menderes bizden aldığı borç paralarla iktidarını uzun zaman sürdürdü ve sağlamlaştırdığını sanıyordu. Bir darbe ile işine son verildi ve sonunun böyle bitmesini istenmediğimiz halde, çalışma arkadaşları ile beraber idam edildi.
1980 darbesi bizim isteklerimiz doğrultusunda yapıldı.
Binlerce Türk genci bu uydurma projeler uğruna can verdi.
Özal isteklerimiz doğrultusunda kapıları sonuna kadar açtı.
Türkiye’de para itibar gördü. Arkadaş, dost, aile gibi kavramlar unutuldu.
Kürt devleti projesini hayata geçirmek için önce örgüt yarattık.
Türkiye bizim için çok önemli. Su kaynaklarının önemli bir kısmı ve önemli madenler burada.
En önemlisi, Türkler medeniyetin beşiğidir ve kökenleri Sümerler’e kadar dayanır.
Medeniyetin beşiği olarak Türkleri kabul edemezdik, bu mirasa el koymalıydık.
Osmanlı'yı yıkmak zor olmadı.
Bütün ülke yönetimlerini el altında tutuyoruz, aksi halde terör olaylarını devreye sokuyoruz.

Burada  yazılanlar Rockefeller ve Rothschild’ in söyledikleridir. Artık bundan sonra söyleyecek bir şey yok. Eğer gençlerimiz huzurlu, mutlu ve refah dolu bir gelecekte yaşamak istiyorlarsa bunlar acı derslerdir, tedbirlerini almaları gerekir. Ümidimiz gençlerdir.
Dünyada hiçbir yerde mafya ve kaçakçılık olayları bizim iznimiz olmadan yapılamaz.

Atatürk diyor ki;

Ey Arkadaşlar !

Milletim  Türk, vatanım Türkiye, ülküm  Türklük.
Allah’ım Türklüğün ve müslümanlığın düşman ayakları altında ezilmesine müsaade etme. Memleket ve milletin kurtuluşu ve mutluluğu için çalışmaktan başka bir maksadım yoktur. Ben ve benimle beraber olanlar, hedefimizin yüceliğinden, yolumuzun doğruluğundan eminiz.

Ey arkadaşlar ! 

Dinsiz milletlerin devamına imkan yoktur. Hiçbir millet yoktur ki, ahlak esaslarına dayanmadan ilerlesin. Benim için bu dünyadaki en büyük mükafat, Türk milletinin bir ferdi olarak yaşamaktır. Yaptığını bilen ve hizmet yolunda aldığı tedbirlere inanan ülkücüler olarak kendimizi tenkide muhatap kılmayı lüzumlu görüyoruz. 

Ülküler devletler tarafında açıklanmaz, milletçe yaşanır. Nasıl bakarken gözlerimizin farkında değilsek ama görmemizi sağlıyorsa; ülkü de bütün davranışlarımızda  farkında olmadan yaşar ve bize yön verir. Genç nesillerini milliyetçi olarak  yetiştiren milletler geleceğe emniyetle bakabilirler.

Milliyetçilik; mensup olduğu milleti ilerletmek, yükseltmek, milli değerleri korumak ve geliştirmek duygusu ve şuurudur.

Efendiler !  

Milletim Türk, vatanım Türkiye ülküm Türklük. İşgaller hiçbir zaman imanımızı sarsmayacaktır. İktidara sahip olanlar gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Aciz ve korkak insanlar, herhangi bir felaket karşısında milletin de hareketsiz kalmasına yol açarlar.

Peygamberimizin son arzusu mukaddes toprakların daima İslam hakimiyetinde kalmasını temin için hemen bugün kanımızı dökmeye hazırız.

Bu memleket tarihte Türk’tü, bugün Türk’tür ve sonsuza kadar Türk olarak yaşayacaktır. Vatan bir bütündür parçalanamaz. Türkiye Türklerindir. Biz ne Bolşevik, ne de komünistiz; ne biri ne diğeri olamayız. Çünkü biz doğrudan doğruya milliyetperver ve Türk milliyetçiyiz. Biz öyle milliyetçiyiz ki, bütün milletlere hürmet ederiz. Benim manevi mirasım, ilim ve akıldır. Yüksel Türk, senin için yüksekliğin sınırı yoktur. İşte parola budur.

Bu savaş meydanında akan Türk kanları, bu semada uçan şehit ruhları, devlet ve cumhuriyetimizin ebedi muhafızlarıdır.

 
Son Güncelleme: 09.06.2017 21:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37