banner55

Bayer G4A Girişim Hızlandırma Programı’na başvurular tüm yıl boyunca yapılabilecek

Bayer Türkiye tarafından 7 yıldır düzenlenen G4A Girişim Hızlandırma Programı’nın 2025 yılındaki yeni dönemine katılmak isteyen girişimler, başvurularını g4a.bayer.com.tr web sitesi üzerinden şimdiden yapabilir.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Mayıs 2024 Pazartesi 11:04
Bayer G4A Girişim Hızlandırma Programı’na başvurular tüm yıl boyunca yapılabilecek

Bayer Türkiye tarafından 7 yıldır düzenlenen G4A Girişim Hızlandırma Programı’nın 2025 yılındaki yeni dönemine katılmak isteyen girişimler, başvurularını g4a.bayer.com.tr web sitesi üzerinden şimdiden yapabilir.

Her yıl girişimcilerin büyük ilgi gösterdiği G4A Girişim Hızlandırma Programı’na seçilen tüm girişimciler, 100 gün boyunca online eğitim, mentorluk, iletişim ağını genişletme, ürün geliştirme ve Bayer’le iş birliği yapma imkânlarından yararlanıyor. Ayrıca belirlenen girişimlere hibe desteği veriliyor.

Türkiye’de 70 yıldır sağlık ve tarım alanında yenilikçi çözümler sunan Bayer, Hackquarters by Tenity iş birliği ile yürüttüğü G4A Girişim Hızlandırma Programı 2025 dönemi başvurularının şimdiden yapılabileceğini duyurdu. Program, belli bir tarih kısıtlaması olmaksızın yıl boyunca başvuruları almaya devam edecek.

Girişimcilere destek olmak amacıyla 7 yıldır aralıksız düzenlenen G4A Girişim Hızlandırma Programı, Türkiye'nin girişimcilik ekosistemine güçlü bir katkı sağlamaya devam ediyor. Bayer Türkiye, girişimcilik ekosistemine 7 yıl içinde hibe, eğitim, mentorluk ve iş birliği desteğiyle 6.5 milyon TL katkı sundu. 2018-2023 yılları arasında destekte bulunulan 37 girişimden 10’unun toplam şirket değerlemesi 118 milyon dolara ulaştı.

2018 yılından bu yana 1400’ün üzerinde girişimin değerlendirildiği programa 42 girişim seçildi. Programın sağladığı imkânlardan yararlanan girişimler arasında yatırım alıp yurt dışı pazarlarına açılma fırsatı yakalayanlar ve Bayer ile iş birliği yapanlar oldu.

Girişimcilerden yoğun bir ilgi gören G4A Programı’na önümüzdeki yıl değerlendirilmek üzere sağlık ve tarım alanlarında dijital çözümler sunan, fikir aşamasını geçmiş, sürdürülebilir ve ölçeklenebilir bir iş modeline, yalın bir ürüne veya prototipe sahip ya da satış aşamasında olan girişimler başvurabilir. Odaklanılan alanlarla ilgili daha detaylı bilgiye ve başvuru formuna g4a.bayer.com.tr web sitesinden ulaşılabilir.

Bayer hakkında

Bayer, sağlık ve beslenme ile ilgili yaşam bilimleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. "Herkes için Sağlık, Sıfır Açlık" misyonu doğrultusunda, artan ve yaşlanan küresel nüfus nedeniyle çağımızın önemli sorunlarına ürün ve hizmetleriyle çözüm sunmaya katkıda bulunarak insanlara ve yaşadığımız gezegene destek olmayı amaçlamaktadır.

Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan şirket, faaliyet gösterdiği alanlarda olumlu etki yaratma konusunda kararlıdır. Bayer Grup, aynı zamanda inovasyon ve büyüme yoluyla değer yaratmayı ve kâr etme gücünü artırmayı hedeflemektedir. Bayer markası tüm dünyada güveni, kaliteyi ve güvenilirliği temsil etmektedir.

2023 mali yılı itibarıyla 100.000’den fazla çalışana ve 47,6 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in Ar-Ge harcaması ise 5,8 milyar Avro düzeyindedir. Daha fazla bilgiye www.bayer.com.tr  adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37