Bursa'da Kadınlar Korosundan ‘Anneler Günü’ konseri

 Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği bölümü öğrencilerinden oluşan Kadınlar Korosu, birbirinden güzel eserleri sanatseverler için seslendirdi

16 Mayıs 2024 Perşembe 14:46
Bursa'da Kadınlar Korosundan ‘Anneler Günü’ konseri

 Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği bölümü öğrencilerinden oluşan Kadınlar Korosu, birbirinden güzel eserleri sanatseverler için seslendirdi.BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği ve Türk halk Müziği bölümlerinden mezun olmuş veya devamlı öğrencilerinden oluşan Kadınlar Korosu, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla özel bir konsere imza attı. Tayyare Kültür Merkezi’ndeki konseri, Şef Ayşegül Yüzgeç yönetti.

Orkestra Şube Müdürlüğü sanatçıları eşliğinde sahne alan Kadınlar Korosu, ‘Anneler Günü’ne özel hazırladıkları repertuvarla sahne aldı. Önemli bestekârların eserlerini solo ve koro olarak seslendiren kadınlar, dinleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Gecenin sonunda tüm kadınlar ayakta alkışlanırken, Orkestra Şube Müdürü Muhterem Çevik tarafından Şef Ayşegül Yüzgeç’e günün anısına çiçek takdim edildi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37