Prof.Dr. Dursun'un adı doğduğu semtte yaşatılacak

Prof.Dr. Dursun'un adı doğduğu semtte yaşatılacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Ekim 2019 Çarşamba 12:10
 Prof.Dr. Dursun'un adı doğduğu semtte yaşatılacak


Van'ın Erciş
ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'un adının Kocaeli'nin Hereke semtindeki kültür merkezine verilmesi kararlaştırıldı.

KOCAELİ (AA) - Van'ın Erciş ilçesinde ağustos ayında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'un adı, doğduğu semt olan Hereke'de kültür merkezinde yaşatılacak.

Körfez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ekim ayı meclis toplantısında alınan kararla Hereke Kültür Merkezi'nin isminin, "Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun Kültür Merkezi" olarak değiştirilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Ayasofya Müzesi ve kültür varlıkları hususunda önemli çalışmalara imza atan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Ahmet Haluk Dursun'un adı doğduğu semtte yaşatılacak.

Van'ın Erciş ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'un cenazesi, 20 Ağustos'ta Kocaeli'nin Körfez ilçesinde toprağa verilmişti.

Son Güncelleme: 02.10.2019 12:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37