banner55

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezinden muhteşem bahar konseri

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Türk Halk Müziği Korosu Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısı Konferans Salonunda  sahne aldı   Koro Şefi Şebnem Coşkun yönetiminde 50 kişiden oluşan koro  22 eser seslendirdi ve davetlilere unutulmaz dakikalar yaşattılar    Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısı Konferans Salonunda gerçekleştirilen konsere İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, İl ve ilçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, sendika temsilcileri,  kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı

21 Mayıs 2024 Salı 13:15
Yunusemre Halk Eğitimi Merkezinden muhteşem bahar konseri

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Türk Halk Müziği Korosu Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısı Konferans Salonunda  sahne aldı.  Koro Şefi Şebnem Coşkun yönetiminde 50 kişiden oluşan koro  22 eser seslendirdi ve davetlilere unutulmaz dakikalar yaşattılar.   Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısı Konferans Salonunda gerçekleştirilen konsere İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, İl ve ilçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, sendika temsilcileri,  kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.MANİSA (İGFA) - Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli yaptığı konuşmada "Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünden yüzlerce kurs binlerce modül bulunmaktadır. Kendini göstermek isteyen, kendini arayan hayatına renk ve anlam katmak isteyenlere  Halk Eğitimi Merkezlerimizin kapıları açıktır. Bugün bizlere  böyle güzel konseri hazırladıkları için tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz" Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi olarak  bahar konseri gerçekleştirdik. Salonun tamamı dolu olduğu vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği bir konser oldu. Konserde emeği geçen başta koro şefi Şebnem Coşkun olmak üzere  herkese teşekkür ederim"dedi. 

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Türk Halk Müziği Korosunu izlemeye gelen davetliler ise koroyu severek izlediklerini söylediler ve koroda emeği geçenlere teşekkür  ettiler. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37