banner55

Murat Kaynak 'ın ilk teklisi 'Kayboluyorum' yayında

İstanbul doğumlu ve sahnelerin tanınmış isimlerinden biri olan Murat Kaynak , İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olup, eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezinde devam etti Sahnelerinde Türkçe pop , İngilizce pop , Rock&Roll , Fransızca , Yunanca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça şarkılar seslendirdi

23 Mayıs 2024 Perşembe 11:00
Murat Kaynak 'ın ilk teklisi 'Kayboluyorum' yayında

İstanbul doğumlu ve sahnelerin tanınmış isimlerinden biri olan Murat Kaynak , İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olup, eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezinde devam etti. Sahnelerinde Türkçe pop , İngilizce pop , Rock&Roll , Fransızca , Yunanca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça şarkılar seslendirdi.İSTANBUL (İGFA) - Yılların sahne birikimi ve aldığı eğitimler neticesinde müzik piyasasında kalıcı bir etki bırakmayı hedefleyerek ilk profesyonel teklisi olan 'Kayboluyorum'u müzikseverlerin beğenisine sundu.

Söz -müziği Furkan Önen'e ait olan çalışma'nın, düzenlemesi Mert Keçeli ve Burak Anıtkan'a , Mix-Mastering'i de Batuhan Bigbat'a ait. Klip yönetmenliğini ise İmre Haydaroğlu üstlendi.

Murat Kaynak 'Kayboluyorum' tüm dijital platformlarda ve Ossi Müzik Plus youtube kanalında yayında.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37