DEVA Partisi Gebze'de 4 mahalleye daha temsilci atadı

DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç ve yönetimi, Gebze İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldılar.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Şubat 2021 Çarşamba 13:41
DEVA Partisi Gebze'de 4 mahalleye daha temsilci atadı

DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç yönetimi ile birlikte Gebze İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Kocaeli’nin hatta Türkiye'nin en önemli ilçelerinden birinin Gebze olduğunu vurgulayan Koç, "Gebze, Kocaeli'nin nüfus olarak en kalabalık şehri. Türkiye'nin sanayi başkenti. Her mahalleye, her sokağa, her eve ayrı ayrı davet götüreceğiz. DEVA'yı anlatacağız. Dertleri dinleyeceğiz ve çözüm için gerekli adımları atacağız. Gençlerimize gereken tüm önemi vereceğiz. Genel Başkanımız sayın Ali Babacan'ın da vurguladığı gibi, ülkemizde 'Ev Genci' diye bir kesim oluştu. Okulda da, işte de değiller" dedi.

MAHALLELER ODAK NOKTAMIZ 
Mahalle vurgusunun altını çizen Koç, "Geçtiğimiz hafta İlçe Başkanımız Kemal Memiş, 6 mahalle temsilcisine mazbatalarını verdi. Hayırlara vesile olsun. Bugün de 4 mahallemiz için temsilci atamalarını tamamladık. İlçelerimizde oluşturduğumuz mahalle komisyonlarımız ile her mahallede titiz çalışmalar yürütüyoruz. Mahallelerde yaptığımız görüşmelerde ödevlerimizi alıyor, dersimize iyi çalışıyoruz. Ülkemizde ekonomik sorun var evet, fakat daha önemli olan huzur sorunu var. Kıymetli Gebze halkının huzuru için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

MEMİŞ: GEBZE'DE MAHALLE TEŞKİLATLARI TAMAMLANMAK ÜZERE
DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç'a, Gebze hakkında detaylı bir program sunan İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ise, "Mahalle teşkilatlanmalarımız tamamlanmak üzere. Üye sayımız her geçen gün artıyor. Sokak sokak ne gibi çalışmalar yapacağımızın programını oluşturduk. İlgili birim başkanlarımız, üzerine düşen alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Gebze halkı için deva olacağız" dedi.

Toplantıda dört mahalle temsilcilerinin mazbataları İl başkanı Adem Koç ve yönetimi tarafından takdim edildi.

Yeni atanan Deva Partisi Gebze mahalle temsilcileri şöyle:

Tuncay Çolak : Hürriyet Mahallesi
Serdar Sapil : Barış Mahallesi
Recep Şengül : Mustafa Paşa Mahallesi
Eyüp Güler   : Hacı Halil Mahallesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37