banner55

Kayseri Melikgazi'den yeni Kur'an kursu

Hayata geçirdiği kapsamlı projelerle ilçede birçok alana yatırım yapan Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Doç Dr Mustafa Palancıoğlu bir projeyi daha nihayete erdiriyor Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)Kayseri Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliği ile hayata geçirilen Melikgazi Belediyesi Hisarcık Murat Han Kur’an Kursu’nun yapımında sona geliniyor Melikgazi’ye 5 yıl gibi kısa bir sürede 21 okul, 18 cami, 15 sosyal tesis, 15 kütüphane, 15 sağlık ocağı, 270 park, 9 Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi ve daha birçok hizmeti kazandırmayı başaran Başkan Palancıoğlu, Hisarcık Mahallesi’nde hizmet verecek Melikgazi Belediyesi Hisarcık Murat Han Kur’an Kursu’nun yapımında sona gelindiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: Hisarcık Mahallemizde Melikgazi Belediyemiz ve hayırsever iş birliği ile hayata geçirdiğimiz Melikgazi Belediyesi Hisarcık Murat Han Kur’an Kursumuzun yapımını hızlı bir şekilde gerçekleştirdik Şu anda inşaatı tamamlanmış durumda Tefrişat çalışmalarımızda sona gelindi İnşallah çalışmalarımızın bitmesinin ardından açılışını gerçekleştireceğiz Kur’an Kursumuz 220 metrekarelik alanda 2 katıyla hizmet verecek İçerisinde çocuklar için derslikler, kurs alanları, çok amaçlı salon ve çocuk oyun alanları bulunan kursumuz 4-6 yaş grubu çocuklarımız ve hanım kardeşlerimize hizmet verecek Burada hem dini eğitim alacaklar hem de sosyal etkinliklerini gerçekleştirebilecekler

26 Mayıs 2024 Pazar 08:45
Kayseri Melikgazi'den yeni Kur'an kursu

Hayata geçirdiği kapsamlı projelerle ilçede birçok alana yatırım yapan Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu bir projeyi daha nihayete erdiriyor.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliği ile hayata geçirilen Melikgazi Belediyesi Hisarcık Murat Han Kur’an Kursu’nun yapımında sona geliniyor.

Melikgazi’ye 5 yıl gibi kısa bir sürede 21 okul, 18 cami, 15 sosyal tesis, 15 kütüphane, 15 sağlık ocağı, 270 park, 9 Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi ve daha birçok hizmeti kazandırmayı başaran Başkan Palancıoğlu, Hisarcık Mahallesi’nde hizmet verecek Melikgazi Belediyesi Hisarcık Murat Han Kur’an Kursu’nun yapımında sona gelindiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: Hisarcık Mahallemizde Melikgazi Belediyemiz ve hayırsever iş birliği ile hayata geçirdiğimiz Melikgazi Belediyesi Hisarcık Murat Han Kur’an Kursumuzun yapımını hızlı bir şekilde gerçekleştirdik.

Şu anda inşaatı tamamlanmış durumda. Tefrişat çalışmalarımızda sona gelindi. İnşallah çalışmalarımızın bitmesinin ardından açılışını gerçekleştireceğiz. Kur’an Kursumuz 220 metrekarelik alanda 2 katıyla hizmet verecek. İçerisinde çocuklar için derslikler, kurs alanları, çok amaçlı salon ve çocuk oyun alanları bulunan kursumuz 4-6 yaş grubu çocuklarımız ve hanım kardeşlerimize hizmet verecek. Burada hem dini eğitim alacaklar hem de sosyal etkinliklerini gerçekleştirebilecekler."

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37