Aydın Valisi Aksoy Didim muhtarları ile bir araya geldi

26 Ocak 2022 Çarşamba 12:57
Aydın Valisi Aksoy Didim muhtarları ile bir araya geldi

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Didim Mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunları ve çalışmaları ve
Valiliğin almış olduğu bir takım kararlar hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.D. Temel YURDAER (HÜRAYDIN GAZETESİ)- Vali Aksoy Didim Ticaret Odası Nurullah Kocabıyık salonunda, Didim Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile birlikte yaptığı toplantının açılışında muhtarlardan bekledikleri çalışmalar ve Halkla ilişkilerde devletin yardım ve desteklerinin halka ulaşmasında aracı olmalarında daha öz verili olmalarını istedi.

Vali Aksoy, Valilikçe alınan birtakım kararlar, yasaklamalar ve yardımlar hakkında Muhtarları bilgilendirerek, Halkla devlet arasında köprü olduklarını, Devletin vatandaşa ulaşmakta, muhtarların aracı olmaları gerektiğinin altını çizerek;" Devlete ulaşmakta her hangi bir nedenle zorluk çeken gerçek ihtiyaç sahiplerinin tespiti ile onların, devletin imkanlarından gerçek anlamda faydalanmalarını sağlamalısınız" dedi.

Halkın şikayet, istek ve ihtiyaçlarında Muhtarlara büyük sorumluluklar düştüğünü bildiren Vali Aksoy;" bazı kararalarak bir takım yasaklamalar getirdik. Özellikle çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılmasında, Okul önlerinde veli ve öğrenci haricinde şahısların bulunmasının, Çocuklarımızın okul saatlerinde internet kafelerde olmasının önlenmesinin, sokaklarda dilendirilen çocukların ailelerine teslim edilmesi, bu tür çocukların bu eylemlerinde tekrarlama olduğunda aile bireylerine cezai yaptırımlar getirildi. Bu tür olayların yaşanmasının önüne geçilmesi konusunda Muhtarlarımız çalışmalarını sürdürmeli. Kötü alışkanlıkların önüne geçilmesi için gerekli çalışmaları ve şikayetleri ivedilikle dikkate alarak takip edilmelidir." dedi.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Toplantı açılışında yaptığı açıklamalarının ardından Muhtarlarla görüşmelerinin basına kapalı olarak devam edeceğini açıklayarak, Basının toplantı salonundan ayrılmasını istedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37