Green Park Kartepe misafirlerinin sağlığı VM Medical Park Kocaeli'ye emanet!

Green Park Kartepe misafirlerinin sağlığı VM Medical Park Kocaeli'ye emanet!

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Kasım 2017 Perşembe 10:37
Green Park Kartepe misafirlerinin sağlığı VM Medical Park Kocaeli'ye emanet!
The Green Park Hotels& Resorts Grubu’nun Green Park Kartepe Oteli’nde kurulan Medical Park Sağlık Birimi otelin misafirlerinin ve çalışanlarının sağlıkla ilgili acil ihtiyaçlarına 7 gün 24 cevap verecek. Ayrıca VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin uzman diyetisyenlerinin hazırladığı düşük kalorili yemek tarifleri akşam yemeklerinde sağlıklı yaşamı önemseyen misafirlerin tercihine sunulacak.

Kocaeli’nin önde gelen hastanelerinden VM Medical Park Kocaeli Hastanesi The Green Park Hotels & Resorts Grubu’nun Green Park Kartepe Oteli ile önemli bir işbirliğine imza attı. Bu işbirliği kapsamında otelde kurulan Medical Park Sağlık Birimi otelin hem çalışanlarına hem de misafirlerine 7/24 sağlık hizmeti sunuyor.

Sağlık hizmetlerinin yanı sıra, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde görev yapan diyetisyenler az kalorili yemek listeleri oluşturarak, otel misafirlerinin sağlıklı yaşama dair beklentilerine de cevap veriyor. Hastanenin uzman diyetisyenleri tarafından hazırlanan düşük kalorili yemek tarifleri Green Park Kartepe Oteli'nin uzman aşçıları tarafından hazırlanarak akşam yemeğinde misafirlerin tercihine sunuluyor. Hazırlanan bu özel tariflerin hem içerikleri hem de kalorileri açık büfede misafirlerle paylaşılıyor.

Green Park Kartepe’de düzenlenen imza törene MLP Care Anlaşmalı Kurumlar ve Cari İş Geliştirme Koordinatörü Dr. Ruhsan Gezgin, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin ve The Green Park Hotels & Resorts Genel Koordinatörü Mehmet Zeki Ünal’ın yanı sıra MLP Care yöneticilerinden Işıl Güleç, Berkin Şahin; VM Medical Park Kocaeli Hastanesi yöneticilerinden Melih Bayrak ile Green Park Kartepe’nin Ön Büro Müdürü Serdar Tayfun katıldı.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'ni bünyesinde bulunduran MLP Care’in Anlaşmalı Kurumlar ve Cari İş Geliştirme Koordinatörü Dr. Ruhsan Gezgin, Kartepe’de başlayan bu işbirliğinin turizm sektörüne örnek teşkil ettiğini belirtti. Gezgin, "Medical Park’ın çeyrek asra dayanan sağlık hizmetlerindeki deneyim ve bilgi birikimini Türkiye’nin turizm sektöründeki önemli aktörlerinden The Green Park Hotels & Resorts Grubu ile paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. 

Green Park Kartepe sunduğu birçok imkânın yanı sıra kış sporları ile de öne çıkan bir turizm tesisi. Otelin misafirleri artık sağlıklarıyla ilgili kaygı duymadan, Medical Park’ın güvencesini hissederek kış sporlarının keyfini doyasıya çıkartabilecek. Başlattığımız bu önemli işbirliğinin The Green Park Hotels & Resorts Grubu’nun diğer otellerine de taşınmasını arzu ediyoruz" dedi.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç.Dr. Soner Şahin, "Medical Park ve The Green Park Hotels & Resorts Grubu işbirliğinin hizmet sektörü adına çok önemli olduğunu belirtti. Green Park misafirlerinin konforu otel yöneticilerine, sağlıkları ise bundan sonra Medical Park’a emanet. Spor ve sağlıklı yaşam ayrı düşünülemez, buradan yola çıkarak eğlence ve sağlığı bir araya getirdik. Projenin örnek olmasını diliyorum" dedi.


The Green Park Hotels & Resorts Genel Koordinatörü Mehmet Zeki Ünal, gerçekleştirdikleri işbirliğinin amacının turizm sektöründe farklılaşmak ve misafirlerine sağlık alanında ihtiyaç duyabilecekleri hizmetleri en kaliteli ve güvenilir bir iş ortağı aracılığı ile sağlamak olduğunu kaydetti. 

Ünal, konuyla ilgili şu bilgileri verdi:  

The Green Park Hotels & Resorts olarak öncelikle misafirlerimizin sağlığını ve iyi yaşama yönelik ihtiyaçlarını çok önemsiyoruz. Kış sporlarına ilgi duyanların tercih ettiği Kartepe’deki otelimizde sağlık alanında güvenilir bir ortağa ihtiyaç duyuyorduk; bu noktada Medical Park markası ile yollarımız kesişti. İşbirliğimizim başta misafirlerimiz olmak üzere hepimize hayırlı olmasını dilerim. 


Son Güncelleme: 23.11.2017 10:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37