Kartepe zabıtasından pazar yerlerinde Covid-19 tedbirleri

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde Covid-19 denetimlerine devam ediyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Aralık 2020 Pazar 16:11
Kartepe zabıtasından pazar yerlerinde Covid-19 tedbirleri

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde Covid-19 denetimlerine devam ediyor. Belediye ekipleri kurulan pazarlarda Covid-19 tedbirlerini alırken, Kartepelilere uyarılarda bulunmaya da ihmal etmiyor.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman öncülüğünde ilçe genelinde Covid-19 genelgelerine harfiyen riayet edilirken, dezenfektan çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde kurulan vatandaşların yoğun olarak kullandığı pazar yerlerinde denetimleri aksatmıyor, sık sık anonslarla uyarılarda bulunuyorlar.

GENELGEYE UYGUN ÖNLEMLER

Covid-19 tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan son genelgeye uygun olarak Zabıta Müdürlüğü ekipleri pazar yerlerinde dezenfekten, maske ve mesafe kurallarına uyulmasını titizlikle yerine getirilmesini sağlıyor. Özellikle pazar esnafının ürünleri verirken eldiven ve maske kurallarına dikkat etmeleri yönünde kontrollerini yapıyorlar.

DENETİMLERE ARA VERİLMİYOR

Belediye ekipleri tarafından pazar alanlarının giriş ve çıkışlarına kurulan dezenfektan otomatlarını vatandaşların kullanmaları sağlanarak, hijyen çalışmaları yürütülüyor. Vatandaşların, en iyi fiyatla en taze ürüne ulaşmalarını sağlamak amacıyla Zabıta ekipleri, pazardaki ürünlerin gramaj, fiyat ve tazeliğini kontrol ederken, sokağa çıkmaları yasaklanan 20 yaş altı ve 65 yaş üstü denetimlerini gerçekleştiriyor.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37