Av. Demir seçimleri değerlendirdi

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Uğur Demir yerel seçimlerden sonra yaptığı açıklamada seçmenlere ve partililere teşekkür etti.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Nisan 2024 Salı 14:41
Av. Demir seçimleri değerlendirdi

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Uğur Demir yerel seçimlerden sonra yaptığı açıklamada seçmenlere ve partililere teşekkür etti.

Demir açıklamasında şunları söyledi:

Değerli Gebzeli hemşehrilerim;

Gebze’nin makus talihini değiştirebilmek, hakettiği şehir hüviyetine kavuşmasını sağlamak ve refah içinde daha güzel bir Gebze’de yaşamak umuduyla samimi niyetlerle çıktığımız bu yolda gece gündüz sokak sokak ev ev çalıştık. Yürekten desteğinize ilgi ve alakanıza layık olabilmek için kısıtlı imkanlarımızla ve adil olmayan bir yarışta elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.

Gebzelilerin iradesini yansıttığı sandık sonuçlarına göre iki genel başkanla yarıştığımız Gebze’de Belediye Başkanlığını kazanamasak da bir önceki genel seçimde aldığımız oyun çok üzerinde ve partimizin Türkiye geneli oylarına kıyasen çok yüksek bir oy oranıyla ikinci parti olarak seçimleri geride bıraktık.

Bu süreçte Gebzelilerin gönlünde taht kurmayı başaran gönüllerin başkanı Belediye Başkan Adayımız Sn.Sadık Güvenç’i, partimizi Belediye Meclis Üyesi olarak temsil edecek olan Sn.Birol Elüstü’nü, Sn. Zeynep Aslan Çapçı’yı ve Sn. Umut Aydoğdu’yu tebrik ediyor görevlerinde başarılar dilerim.

Gece gündüz demeden özveriyle çalışan ve bu işin cefasını çeken başta belediye başkan adayımıza ve kıymetli ailesine, meclis üyesi adaylarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve mahalle teşkilatlarımıza canı gönülden teşekkür ederim.

Seçim günü görev alan avukatlarımıza, müşahitlerimize, sandık görevlilerimize ve tüm gönüllülerimize verdikleri emeklerden ve sandıklara sahip çıktıklarından dolayı teşekkür ederim.

Seçimlerin demokratik ortamda kavgasız gürültüsüz geçmesini sağlayan Emniyet mensuplarımıza, sağduyudan ayrılmayan siyasi partilerin temsilcilerine sağlıklı sonuçlar için gece gündüz mesai harcayan ilçe seçim kurulunda görev alan memurlarımıza da ayrıca teşekkür ederim.

Seçim sonuçları Gebze’miz için hayırlı uğurlu olsun. Halkımızın takdirine saygı duyuyor tekrar Belediye Başkan olarak seçilen Zinnur Büyükgöz’ü tebrik ederim.

“Dün, dünde kaldı cancağızım.

Bugün yeni şeyler söylemek lazım."

Kalın sağlıcakla…

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı

Av. Uğur DEMİR

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37