Cemil Yaman: Hedefimiz Kocaeli'den 9 milletvekili

Cemil Yaman: Hedefimiz Kocaeli'den 9 milletvekili

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Haziran 2018 Salı 15:29
  Cemil Yaman: Hedefimiz Kocaeli'den 9 milletvekili



Gazetemizi
ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti’nin 16 yıl boyunca çok büyük yatırımları bitirdiğini ve halkın da bunu karşılıksız bırakmadığını belirterek, "Bu seçimlerde de Kocaeli’den inşallah 9 milletvekili çıkaracağız" dedi.

Yaman şunları söyledi:

AK Parti Türkiye’dir. AK Parti’nin yaptığı hizmetleri saatlerce anlatabilirim. AK Parti’nin en önemli hizmetlerinden birisi ülkeyi demokratikleştirmesidir. Eskiden seçimlerde her taraf bayraklarla donatılırdı, bayrak yarışı vardı. Müthiş bir israf vardı, şimdi bu yok, normalleşti. Vatandaşı çok fazla sıkboğaz etmenin bir anlamı yok. Vatandaşımız zaten zekidir, kararını vermiştir. Biz halkımızı dolaşıp, sorunlarını dinliyoruz, bizden isteklerini soruyoruz.
 
Biz Avrasya tünelini yaptık, denizin altından Avrupa’yı, Asya ile birleştirdik. Şimdi 3 katlı tünel yapıyoruz. Bunları da anlatmaya gerek yok zaten vatandaş biliyor. Biz dünyanın en büyük havalivanını yapıyoruz. Bizden önce vatandaş uçağı gökyüzünde görüyordu. Uçağın kendisini görmesi hayal idi. 2001 yılında uçağı 6 milyon insan kullanmış, 2017 de 196 milyon insan uçağı kullanmış. 

AK Parti öncesinde her şehirde üniversite yoktu, şu an 205 üniversite var. Trafik ayrı bir sorundu. Biz terör belasından çok fazla can kaybını trafik belasında vermişiz. Hatırlıyalım 6 bin km duble yol vardı, şu an 26 bin km duble yol var. Bırakın Hızlı Tren’i, insanlar normal trene binemiyordu. Bugün Hızlı Tren ile Anadolu, Avrupa ile birbirine bağlandı.
 
Vatandaşımız zaten bunları biliyor, biz sadece hatırlatıyoruz. Bir de bizim derdimiz var, bizim sevdamız var. Bir de karşı taraf var. Bu ittifakların, kirli ittifakların arka yüzlerini halkımıza anlatıyoruz. Halkımız zaten yapması gerekeni zaten yapıyor. 

Gebze bölgesi bu dönem çok şanslı. Seçilebilir yerden 3 arkadaşımız var. Bu bizim elimizi gerçekten çok daha güçlendirecek. Bizim Kocaeli’den 9 milletvekili hedefimiz var ve 9’u da çıkaracağımıza inanıyorum. Hakan beyi, Ufuk beyi de inşallah seçtireceğiz. Sahada da bunu görüyorum ama seçim sandıkta kazanılır. Teşkilatlarımız, özellikle de kadın kollarımız çok iyi çalışıyorlar. Keza gençilk kollarımız, mahalle başkanlarımız yani AK Parti ailesi gerçekten çalışıyor. İnşallah yerli ve milli hükümet modeli Türkiye’yi şaha kaldıracak.

Cemil Yaman ile birlikte AK Parti Gebze eski İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Belediyesi Meclis üyeleri, Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Yandık ve kadın kolları da ziyarete geldiler.


 
Son Güncelleme: 19.06.2018 15:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37