Ceyhan tren kaldırıyor

Gebze'den 24 vagonlu tren kalkacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Mayıs 2016 Perşembe 15:02
 Ceyhan tren kaldırıyor
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek 7. Açılış Bayramı için Gebze, Darıca ve Çayırova'daki vatandaşlar için özel olarak tren kaldırıyor.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan 7. Açılış Bayramı için AK Parti Kocaeli teşkilatlarında çalışmalar süratle devam ediyor. 
Çalışmaları yakından takip eden ve açılış bayramına katılımın yoğun olması için mesai harcayan Ceyhan, katılımı artırmakiçin her türlü imkânı seferber ediyor. 

Ceyhan il ve ilçe teşkilatlarının yapacağı otobüs seferlerinin yanı sıra Devlet Demiryolları ile temasa geçerek vatandaşların rahat ve konforlu şekilde ulaşımını sağlamak için 24 vagon kiraladı.

 
TRENLER GEBZE GARI'NDAN KALKIYOR

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ceyhan, "Kocaeli teşkilatları olarak Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak, onun yanında, arkasında olduğumuzu göstermek adına çalışmalarımız hızla devam ediyor. 

Vatandaşlarımızı açılış bayramına rahat bir şekilde getirmek, coşku ve heyecana ortak etmek en önemli görevimiz. Vatandaşlarımız için otobüslerin yanı sıra, ilk defa Devlet Demiryolları ile temasa geçerek, 24 vagonlu tren kiraladık. 

Amacımız milletin adamını, milletle buluşturmaktır. Trenlerimiz gidiş dönüş olup, 15.00 ve 16.00 saatlerinde Gebze tren istasyonundan kalkacak. 

Vatandaşlarımızı miting alanına ulaştıracak trenler, mitingin ardından vatandaşları bıraktığı noktadan alarak Gebze ve Darıca’ya ulaştıracaktır. Hayırlı olsun tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" açıklamasında bulundu. 



Son Güncelleme: 12.05.2016 15:49
Anahtar Kelimeler:
BursaHIRSIZLIK
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37