Halit Yaşar: Makama değil gönüllere talibim

Halit Yaşar: Makama değil gönüllere talibim

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Aralık 2018 Perşembe 19:30
 Halit Yaşar: Makama değil gönüllere talibim

Dilovası eski belediye başkanı ve AK Parti Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı Halit Yaşar ile 2019 yerel seçimleri ve adaylık çalışmaları kapsamında Dilovası Sarı Şeyh Derneği’ni ziyaret etti.

Dilovası halkı tarafından sevilen ve sayılan isimlerin başından gelen Yaşar, Dilovası'nda faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarından, Dilovası Sarı Şeyh Derneği’ni ziyaret ederek, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili önemli tespitlerde bulundu.

HER KESİMİN VE HERKESİN ADAYIYIM

Dilovası’nda AK Parti’nin adayı kim olursa olsun seçimi kazanmaktan başka şansının olmadığını belirten Yaşar, "AK Parti başarı çıtasını daima yukarı çeken siyasi bir oluşumdur. Türkiye’nin daha önce eşine zor rastlanır bir siyasi istikrar içerisinde olduğu gerçeği de göz ardı edilemez.

YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN ADAYIM

Dilovası’nın sorun ve sıkıntılarını yakından gören bir kardeşiniz olarak hep birlikte Dilovası’nın yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkartmak adına çalışmak ile yükümlüyüz. Bu bölgenin insanını çok yakından tanıyorum. Bunu da yapmış olduğumuz aday adaylığı tanıtım toplantımızda gördük, orada her vilayetten insanlar vardı.

NÜFUSU AZALAN TEK İLÇE DİLOVASI

Dilovası’nın bölgede nüfusu azalan tek ilçe olduğunun altını çizen Yaşar, "Bakın ortada bir sıkıntı var, bu sıkıntıda kentleşmemekten kaynaklanıyor. Belirli bir alana sıkışan ve yaşam alanları daralan bir Dilovası var, bu sebeple de ilçe göç veriyor. Bu üzerinde tartışılması gereken bir husustur. 

Dilovası’nda acilen yerinde bir kentsel dönüşüm ve gelişim projesi gerçekleştirmeliyiz. Dilovası’nın dört bir yanı sanayi ile kuşatılmış bir ilçe olmasından ziyade, burada yaşayan insanların sosyal ve kültürel yaşamlarını diğer ilçelerde gerçekleştirmesini de istemiyoruz. Bu nedenle aday olduğum takdirde yapacağımız ilk çalışmalarda bu tespit doğrultusunda gerçekleşecektir. 

Misafirperverliğinizden dolayı başta dernek başkanı Adnan Kaya ve yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.
Son Güncelleme: 20.12.2018 19:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37