Hasan Soba aday adayı

AK Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi ve eski İlçe Başkanı Hasan Soba milletvekili aday adaylığı için müracatta bulundu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Mart 2023 Perşembe 14:32
Hasan Soba aday adayı

AK Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi ve eski İlçe Başkanı Hasan Soba milletvekili aday adaylığı için müracatta bulundu.

Soba, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’a aday adaylığı müracaatında bulunduktan sonra şunları söyledi:

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın 10 Mart’ta startını verdiği tarihimizin en önemli seçimlerinden biri olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine adım adım yaklaşmaktayız.

Biliyoruz ki bu seçim ülkemizin hem bugünü hem de yarını için büyük bir önem arz ediyor.

Böylesine önemli bir zamanda ben de, Güçlü ve Yeni Türkiye Yüzyılı yolunda Kocaelimiz’e, Gebzemiz’e ve ülkemize hizmet etme gayesiyle, gençlik yıllarımdan bugünlere kadar her kademesinde görev almaktan ve milletim adına çalışmaktan hep gurur duyduğum bu kutlu davada sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte partimin bir neferi ve aynı zamanda da Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olarak yürümeye bir adım atmış bulunmaktayım.

Ak Parti’ye gönül vermiş siz değerli dostlarımla bu yolu birlik, beraberlik içerisinde geçeceğimize ve sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizi daha da ileriye götürecek çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Rabbim utandırmasın ve yolumuzu açık eylesin inşallah.

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştireceğimiz seçimlerin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor, bizi hoşgörü ve samimiyetle karşılayan yeni İl Başkanımız, kıymetli dostumuz sayın Şahin Talus’a ve yönetimine ayrıca bizzat gelerek ve dahi arayarak desteklerini veren tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Her zaman dediğimiz gibi durmak yok Kocaelimiz ve Ülkemiz için her daim her koşulda çalışmaya devam diyorum.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37