Hürriyet:Bir Allah’ın kulu FETO sızmadı, biz yerleştirdik diyemedi

Hürriyet:Bir Allah’ın kulu FETO sızmadı, biz yerleştirdik diyemedi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Mart 2017 Çarşamba 22:13
Hürriyet:Bir Allah’ın kulu FETO sızmadı, biz yerleştirdik diyemedi


TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, mecliste AKP'li vekillere sert çıktı; "Bir Allahın kulu da çıkıp 'FETO AKP'ye sızmadı, biz yerleştirdik' diyemedi" dedi. 

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, mecliste yaptığı konuşmada referandumda 'Hayır' diyecek olan vatandaşlara terörist diyen AKP'ye ve vekillerine sert çıktı. 
 
Hürriyet yaptığı konuşmasında; "FETÖ denilen lanet yapı tatlıcıya kadar sızdı ama ne hikmetse bir tek AKP'ye sızmadı. Üstelik içinizden bir Allah'ın kulu çıkıp da 'Sızmadı kardeşim, biz yerleştirdik' diyemedi" dedi. 

O YAĞMURLARDA MİLLETLE DEĞİL FETO İLE ISLANDINIZ
Açıklamasına devam eden Hürriyet, "Türkçe Olimpiyatları'na sponsor olanlar, kamu arazilerini parsel parsel verenler şimdi hangi yüzle ülkenin yarısını Meclise bomba atan darbecilerle bir tutuyorlar? O bombaların da, bu Anayasa'nın da mucidi ve elebaşı FETÖ'dür. 
O bombalar ‘Ne istediler de vermedik’ lafında gizlidir, o bombalar birlikte ıslanılan yağmurlarda gizlidir. Şimdi hangi yüzle ‘hayır’ diyenlere terörist diyorsunuz? Ülkenin yarısına terörist diyenlere ülkenin tapusunu teslim etmeye asla niyetimiz yok. Özellikle biz kadınlar Cumhuriyetle kazandığımız haklarımızı asla vermeyeceğiz" diyerek AKP'yi kınadı.  
Son Güncelleme: 08.03.2017 22:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37