banner55

İYİ Parti Gebze ilçe kongresi 10 Şubat'ta

İYİ Parti Gebze ilçe kongresi 10 Şubat'ta

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Ocak 2018 Salı 12:36
  İYİ Parti Gebze ilçe kongresi 10 Şubat'ta
İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ilçe binasında yaptığı kahvaltılı basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Basın toplantısına ilçe başkanı Nusret Acur’un yanı sıra İYİ Parti Kocaeli İl Yöneticisi Ahmet Yeşil, Özhan Öztürk, Fatih Araç, Fevzi Kurt, Zafer Altıntaş, Ayla İlgün, Perihan Dalkıran, Nalan Helvacı, Gökçe Nesli Kondu, Fatih Kaplan, Orhan Kahya ve Sedat Malkoç katıldı.

Söze yönetim kurulundaki arkadaşlarını tanıtarak başlayan başkan Acur 3 Şubat’ta Kocaeli’de İYİ Parti’nin il binasının açılışı ve kongreler hakkında bilgi verdi.

Acur şunları söyledi:

66 kişilik bir yönetici kadromuz var. Bugün ilçe binamızı tanıtmak ve sizlerle bir araya gelmek istedik. İl binamızın açılışına genel başkanımız Meral Akşener katılım sağlayacak. 3 Şubat Cumartesi saat 10.00’da Sosyete Pazarı’nın oradan bin kişi ile il binasını açılışına katılım sağlamayı hedefliyoruz. 

İYİ Parti'nin genel merkezinin açıldığı gibi tamamen imece usulü ile ilçe binamızı açtık. Siyasi partiler kanunundaki bazı boşluklardan dolayı İYİ Parti genel merkezi aldığı kararla 3 Şubat ve 18 Şubat tarihleri arasında tüm ilçe kongrelerini tamamlayacak.  Bu hafta sonu İstanbul’un bütün ilçeleri kongrelerini yapacak.
Önümüzdeki hafta Şubat 10 ve 11’nde Kocaeli’nde kongreler yapılacak. 10 Şubat’ta Kocaeli’nin 6 ilçesi yani batı yakası, 11 Şubat'ta da diğer 6 ilçesi kongrelerini tamamlayacak. İl kongresiyle ilgili henüz bir tarih yok ama tahmin ediyorum ki Mart ayının ortalarına doğru il kongremizi de yapmış olacağız. 

GEBZE İLÇE KONGRESİ 10 ŞUBAT'TA

İYİ Parti Gebze ilçe kongremizi 10 Şubat’ta Zümrüt Düğün Salonu’nda gerçekleştireceğiz. Üye kaydı yapmaya başladık. Gebze olarak 395 üyemiz Yargıtay’a işlendi. Genel olarak 410 bin üyemiz var. Eylül ayına kadar 5 bin üye, Türkiye genelinde ise 5 milyon üye hedefleniyor. 

AHMET YEŞİL:AKŞENER KATILIM SAĞLAYACAK

Toplantıya katılan İYİ Parti Kocaeli İl Yöneticisi Ahmet Yeşil de bir konuşma yaparak, "İYİ Parti Kocaeli il binamızın açılışını 3 Şubat cumartesi günü yapacağız. İl binamızın açılışına genel başkanımız Meral Akşener katılım gösterecek. Genel başkanımız saat 12.30’da Kuruçeşme gişelerinden ilimize giriş yapacak. Ardından yürüyüş yolunda Fevziye Camisi’nden, Yeni Cuma Camisi’ne kadar esnaf gezisi yapacak, daha sonra il ve ilçe binamızın açılışını yapacak. 

Daha sonra kendi köyü olan Gündoğan Köyü’ne gidecek. Son olarak ise Körfez ilçe binamızın açılışını yaparak ilimizden ayrılacak.

Ümit ediyorum ki ilerleyen dönemlerde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçe teşkilatlarının da açılışını sizlerin huzurunda gerçekleştireceğiz" dedi.  


Son Güncelleme: 30.01.2018 12:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37