İYİ Parti, Gebze'de aday adaylarını tanıttı

İYİ Parti, Gebze'de aday adaylarını tanıttı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Mayıs 2018 Çarşamba 13:38
 İYİ Parti, Gebze'de aday adaylarını tanıttı

İYİ Parti Gebze'de dün akşam Ramada Encore Otel'de, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde yarışacak olan 22 aday adayı kendisini tanıttı. İYİ Parti'de milletvekili aday adaylığı için başvuru süresi önümüzdeki cuma günü akşamı sona erecek. Gebze Bölgesi’nden bugüne kadar altısı kadın 22 kişi aday adaylığını açıklayıp başvuruda bulundu. Oldukça kalabalık olan toplantıda aday adaylarına söz hakkı alfabetik sıraya göre verildi. 

Programda sunumu İYİ Parti Gebze İlçe Sekreteri Gökçe Nesli Kondu üstlendi. Programa milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden Darıca İlçe Başkanı Avukat Ekrem Korkmaz ile Çayırova İlçe Başkanı Beyler Sevindik ve Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz ile partili yöneticiler, üyeler ve vatandaşlar katıldı.

Aday tanıtım toplantısında sırasıyla Ayla İlgün, Ayşegül Yüken, Burak Uluköylü, Ebru Kavas, Ekrem Korkmaz, Ensar Çağrı Arhan, Fevzi Kurt, Gönül Vursal, Harun Demirkaya, Hasan Hacıoğlu, Özgür Alparslan, Özer Yıldız, Özhan Aşkın Öztürk, Selda Mican, Sema Aktemur Akçay, Şafak Akın, Turan Atilla, Murat Kök, Kemal Çelik, Nevzat Kasap ve Fatih Yıldız söz alıp kendilerini tanıttı. Niçin İYİ Parti’de siyaset yaptıklarını anlattı.

AÇILIŞ KONUŞMASINI BAŞKAN ACUR YAPTI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur yaptı. 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başlayan Acur, İYİ Parti'nin kolay kurulmadığını, milletin küllerinden doğduğunu, 'yapamazlar edemezler' denilen her şeyi yaptığını belirtip, "Şimdi de iktidar olamayacağımız söyleniyor. 24 Haziran’da sandıkları patlatacağız" dedi.

KORKU DAĞLARI SARDI

Acur sözlerine şöyle devam etti:

İktidar partisinde korku, dağları sardı. Emeklilerimize iki bayramda 1000’er TL ikramiye verecekler. Allah razı olsun, ama babalarının cebinden vermiyorlar. İmar afları yerel seçimde olurdu, genel seçime alındı. İyi ettiler. Tarla üzerinde gözüken yerler tapuya kavuşacak. Vergi barışı adı altında, vergi affı ile işverene göz kırpıyorlar. İYİ Parti, Hükümet’e de iyi geldi.

YILMADIK, YIKILMADIK

Geride kalan 6.5 aylık süreçte sürekli baskı, ötekileştirme, hakarete karşın yılmadık ve yıkılmadık. Bugün büyük bir güç olarak bir araya geldik. Böylesi zor bir dönemde İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığı herkesin harcı değil. Tüm aday adayı arkadaşlarımı tebrik ediyorum.


MERAL AKŞENER İÇİN İMZA KAMPANYASI 4 MAYIS'TA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 100 bin imzayla Cumhurbaşkanı adaylığını ilan etmesi için imza kampanyasının 4 Mayıs Cuma günü sabah 09.00’dan itibaren başlayacağını hatırlatan Nusret Acur, "İlçe Seçim Kurulu’ndaki matbu evraklara Cumhurbaşkanı adayınızın ismini yazıp imzalamanız yeterli olacak. Karşılığında size, alındı verecekler. 

O alındının mutlaka fotoğrafını çekin ve o fotoğrafı o civarda görevli olacak, yakalarında İYİ Partili olduklarını belirten kart olan arkadaşlarımıza iletin. Biz onları elektronik ortamdan genel merkezimize aktaracağız çünkü bunlara hiç güvenmiyoruz" dedi. 

Acur milletvekili aday adaylığı başvuru sürecinin de başladığını ve önümüzdeki cuma günü akşamı sona ereceğini de sözlerine ekledi.  

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Eroğlu'nun konuşmasından sonra aday adayları alfabetik sıraya göre kürsüye çıkıp kendilerini tanıttı.




Son Güncelleme: 02.05.2018 15:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37