Kafkaslı: Kimse benim üzerimden siyaset yapmaya kalkışmasın

Kafkaslı: Kimse benim üzerimden siyaset yapmaya kalkışmasın

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Ocak 2019 Pazartesi 19:51
 Kafkaslı: Kimse benim üzerimden siyaset yapmaya kalkışmasın


Gebze'nin
tanınmış iş adamlarından Oğuz Kafkaslı fi tarihinde belediyede mülkiyeti tarafıma ait olan yer için akaryakıt istasyonu açmak için müracaatta bulunmuştum ancak olumsuz bazı olaylar yaşadık ve mahkemeye intikal etti ve hukukun verdiği kararla da sonuçlandı. 

Aradan bunca yıl geçmesine rağmen Ak Parti’de belediye başkan adayı açıklandığında o süreçte karşı karşıya geldiğimiz Zinnur Büyüköz, AK Parti’nin adayı olarak açıklandı. Buna da saygı duymak lazım. Ancak ne yazık ki bazı kişiler benim üzerimden tekrar eski defterleri açmaya çalışıyorlar. Duyuyorum ki AK Parti’nin Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyüköz ile geçmişte yaşadığımız bazı problemleri tekrar gündeme getirmek istiyorlar. 

Zinnur Büyükgöz ile 10 yıl öncesi aramızda bir olumsuz olay yaşandı ve hukukun verdiği karar sonucu da sürece nokta konuldu.
  
Bizler Gebze’de yaşayan insanlar olarak cadde ve sokaklarında sürekli karşılaşıyoruz. Herkes şunu bilmeli ki benim üzerimden eskileri karıştırarak AKP adayına karşı karalama kampanyası başlatmaya kesinlikle izin vermem. Böyle şeyler etik değil. Böyle siyaset yapılmamalı. Benim Zinnur Büyüköz ile sorunum kalmamıştır. Bundan sonraki siyaset hayatında kendisine başarılar dilerim" dedi.
Son Güncelleme: 21.01.2019 19:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37