Katırcıoğlu, Kars'ı gezdi

Güvenlik güçlerine moral verdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
31 Ekim 2016 Pazartesi 14:41
Katırcıoğlu, Kars'ı gezdi
KEFEK Başkanı Vekil Katırcıoğlu, Kars’ta emniyet güçlerine anne şefkatiyle ilgi gösterdi.
 
TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı, AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, Kars’ta gerçekleştirdiği resmi temaslarda karşılaştığı polis ile asker emniyet güçlerine anne şefkatiyle ilgi gösterdi.  Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Kars illeri kapsayan bölge toplantıları nedeniyle bu bölgede çalışmalar yapan KEFEK Başkanı Katırcıoğlu, en uzak köylere de giderek vatandaşlarla buluşmayı da ihmal etmedi.

 
ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN
KEFEK’in Komisyon üyeleriyle Kars’ın Boğatepe köyünde ki vatandaşlara da konuk olan ve burada halka bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili ve KEFEK Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu, emniyet güçlerine gösterdikleri fedakârlık için ayrıca teşekkür etti. 

Kahraman emniyet güçlerinin ülkenin dört bir tarafında vatandaşımızın huzuru ve güvenliği için terör örgütleri başta olmak üzere suç örgütleriyle büyük bir mücadele örneğini gösterdiklerini vurgulayan KEFEK Başkanı Katırcıoğlu, “Sevdiklerinden ve ailelerinden uzak olan bu kahraman yiğitlerimiz burada yalnız değillerdir. Bizler ve ülkemizin her noktasında semaya açılmış eller onlara her gün dua etmektedir. Askerimizden, polisimizden ve korucularımızdan Allah razı olsun" açıklamasını yaptı. 



Son Güncelleme: 31.10.2016 15:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37