banner55

Kılınçsoy: Karamürsel’de partimize provokasyon yapıldı

İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy yaptığı yazılı açıklamada Genel Başkan Meral Akşener’in Karamürsel’i ziyareti esnasında provokasyon yapıldığını belirtti.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Temmuz 2021 Cuma 21:54
Kılınçsoy: Karamürsel’de partimize provokasyon yapıldı

İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy yaptığı yazılı açıklamada Genel Başkan Meral Akşener’in Karamürsel’i ziyareti esnasında provokasyon yapıldığını belirtti.

Kılınçsoy yaptığı açıklamada şunları söyledi:

İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı’ndan tüm kamuoyuna duyurulur;

01/07/2021 tarihinde gerçekleşen, sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi’nin esnaf ziyareti programı esnasında, ilçemizde birçok kesim tarafından tanınan genetik olarak engelli bir vatandaşımız Yusuf Tan üzerinden provokasyon gerçekleştirilmeye çalışılmıştır. Bu provokasyona alet edilen engelli vatandaşımız İSU Müdürlüğüne bağlı çalışıyor olarak gösterilmektedir. Kendisine hiç işe gitmeden bankamatik maaşı verilmektedir. İktidara sahip olan parti, engelli vatandaşlarımız üzerinden yıllardır yaptığı provokasyonlara bir yenisini daha eklemiştir.

Olaya konu olan vatandaşımızın, provokasyon amaçlı oraya gönderilip basına bu büyük coşkulu programın gölgelendirilmesi amaçlanmıştır. Bu provokasyonun gerçekleştirileceği bilgisi malum parti içerisindeki vicdan sahibi kişiler tarafından programdan 1 gün evvel istihbari şekilde ilçe başkanlığımıza bilgi verilmiştir. Engelli vatandaşımızın bu provakosyonda hiçbir şekilde akli dengesiyle hareket etmediğinin ve bir engelli şahsı böylesine alçakça bir provokasyonda kullandıklarının bilincindeyiz.

İYİ Parti Karamürsel ilçe başkanlığı olarak böylesine bir provokasyonun medyada çarpıtılarak gündeme gelmesi bizleri ziyadesiyle üzmüştür. İktidar partisinin böyle ucuz siyasetlerle İYİ Parti’nin iktidar yürüyüşünün önünü kesmeye çalışması gülünç ve imkansızdır.

İlgili şahısla alakalı iddialarımızın yetkili merciiler tarafından araştırılmasını ve İYİ Parti’nin bu ucuz oyunlar karşısında dimdik duracağını tüm kamuoyunun bilmesini istemekteyiz.

Karar yüce Türk milletinindir.

İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanı

Orhan Kılınçsoy

Karamürsel Video 2021-07-02 at 21.29.39
Son Güncelleme: 02.07.2021 22:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37