Korkmaz: AKP’ye üye olmayanı işe almıyorlar

Korkmaz: AKP’ye üye olmayanı işe almıyorlar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Şubat 2017 Pazar 12:36
Korkmaz: AKP’ye üye olmayanı işe almıyorlar



Siyasi vicdanın her zaman ve platformda olması gerektiğini söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, "İnsanları işleriyle, aşlarıyla korkutup AKP’ye üye olmayana iş vermemek hiçbir vicdana sığmaz" dedi.

İnsanları kutuplaştırmanın, kamplaştırmanın, ötekileştirmenin temelinde farklılığa tahammül edemeyen siyasi zihniyetin olduğunu söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, "AKP’ye üye olmayanı işe almıyorlar. Bu tahammülsüzlük ve korku neden" diyerek AKP’li yöneticileri eleştirdi.  

TÜRKİYE’NİN PARTİSİYİZ DEYİP KENDİSİNDEN 
OLMAYANA YAŞAMA ŞANSI VERMİYORLAR


Anayasa’nın 'Devlet, çalışanların hayat seviyesini yükseltmek, çalışma hayatını geliştirmek için çalışanları ve işsizleri korumak, çalışmayı desteklemek, işsizliği önlemeye elverişli ekonomik bir ortam yaratmak ve çalışma barışını sağlamak için gerekli tedbirleri alır' hükmünü anımsatan Başkan Korkmaz, "Artık öyle bir dönemde yaşıyoruz ki özellikle siyasal anlamda halkımız hangi görüşten olduğunu ifade edemez hale geldi. 

Kutuplaştırıcı söylem ve eylemler toplumu  Türkiye’nin bir çok ilinde olduğu gibi bölgemizde de kamu kurumlarında, belediyelerde, hatta özel firmalarda dahi AKP kontenjanları oluşturup vatandaşlarımızı bir siyasal partiye kayıt yaptırmadan gençlerimiz artık işe giremez oldular. 

İşe girecekseniz mutlaka iktidar partisinin il ve ilçe örgütlerine giderek kayıt yaptıracaksınız. Ondan sonra iş talebinde bulunacaksınız. Bu Türkiye’nin partisi olduğunu iddia eden bir siyasi oluşuma aykırı gelmektir. 

Siz, hem biz Türkiye’nin partisiyiz deyip 78 milyonu kucaklayacaksınız hem de kendinizden olmayana neredeyse yaşama şansı vermeyeceksiniz. Bu davranışı hiçbir vicdanın kabul etmesi mümkün değildir. Her görüşten insana değer vereceksiniz ki 78 milyon, 7 fırka bir arada huzur içerisinde yaşayalım" dedi. 



Son Güncelleme: 05.02.2017 12:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37