Korkmaz: Siyonist İsrail ile dostluktan rahatsızız

Korkmaz: Siyonist İsrail ile dostluktan rahatsızız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Şubat 2017 Çarşamba 13:23
 Korkmaz: Siyonist İsrail ile dostluktan rahatsızız


Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın İsrail’e yaptığı ziyareti haftalık yönetim kurulu toplantısında sert bir dille eleştiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, "Nerede kaldı İslam dünyasının liderliği?" diye sordu.

Terörist İsrail devletinin Başkanını, AKP hükümetinin TBMM’de ayakta alkışlatarak konuşturduğunu ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, ancak İsrail hükümetinin, bizim bakanımızı kendi ülkesine yaptığı ziyarette, adeta tüm dünyaya meydan okurcasına Gazze’yi bomba yağmuruna tutarak karşılamasını diplomatik açıdan “Sizden korkmuyoruz, hatta tüm dünyaya meydan okuyoruz” demek olduğunu söyledi.

NORMALLEŞME SÜRECİNİN TARAFI DEĞİLİZ

Ortadoğu’nun göbeğinde kan gölüne dönen coğrafyada tozpembe bir hayat süren katil İsrail’le yapılan her türlü normalleşme anlaşmalarından biraz ve beri olduklarını ifade eden Başkan Korkmaz, "Yapılan ziyaret hem vicdanları, hem de ümmet coğrafyasını zedelemiştir. Ortadoğu’da işgalci konumunda bulunan bir metre kare kendine ait toprağı bulunmayan bir devleti ilk tanıma utancına sahibiz. 

Normalleşme sürecinin tarafı değiliz. Sonra da sayın Bakan açıklama yapmış, ‘Attığımız adımlardan rahatsız olanlar var’ diye açıklama yapmış. Evet biz Milli görüşçüler Siyonist İsrail ile dostluktan rahatsızız. Yapılan ziyareti nasıl talihsiz buluyorsak gerçekleştirilen açıklamayı da talihsiz buluyoruz" dedi. 
Son Güncelleme: 08.02.2017 13:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37