Korkmaz:Bunlar seçimden seçime hizmet yapar

Korkmaz:Bunlar seçimden seçime hizmet yapar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Mart 2017 Çarşamba 21:26
 Korkmaz:Bunlar seçimden seçime hizmet yapar


Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, "Biz 40 yıldır boşuna demiyoruz hizmeti ancak milli görüş yapar, diğerleri halka nasıl zahmet veririz bunun hesabını yapar. 
İşte bunun en basit örneği yaklaşık 100 bin nüfusa yaklaşan Beylikbağı bölgesine söz verilip yapılamayan, yapılmayı bırakın başlanılmayan semt polikliniğidir. Söz verdiler 5 yıl geçti, böyle giderse kazmayı vurmak inşallah milli görüşe nasip olacaktır" dedi.

"BEYLİKBAĞI BÖLGESİ 750 İLÇEDEN BÜYÜK"

Beylikbağı bölgesinde semt polikliniği sözü verilmesinin üzerinden 5 yıl geçtiğini ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, semt polikliniği olarak tespit edilen yerin, Gebze Belediye meclisinden arsa tahsis kararının çıkarılmasının üzerinden 4 yıl geçip, ihale sürecinin başladığına yönelik levhanın da asılmasına rağmen kazmanın vurulmamasını kamuoyunun gündemine getirdi. 

Seçimlerde propagandasının yapılmasına rağmen halkın hizmetine bu polikliniğin hala sunulmadığını söyleyen Korkmaz, Gebze’nin Beylikbağı bölgesinin nüfusu 750 ilçeden, birkaç ilden büyük olduğunu belirterek, bu semt polikliniğinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Gebze Belediyesi’nin söz verip de yerine getirmediği icraatlarından birisiyle daha karşı karşıya olunduğunu söyleyerek mevcut belediye yönetiminin çarpık bir şekilde büyüyen Gebze’nin sorunlarına çözüm üretmekte gerekli kalite ve stratejiyi ortaya koyamadıklarını belirten Korkmaz, "5 yıl önce hizmete girmesi için sözü verilen polikliniğe yönelik hala bir adım atılmaması vizyonsuz bir belediye anlayışına sahip oldukları görülmektedir. Türkiye artık eski Türkiye değil, yaşadığımız çağ toplumsal hafıza ve bilinç açısından önde olan bir çağdır. 

Söz vermediğiniz takdirde bunun hesabını soracak bir kamuoyu algısı vardır. Biz de bu algıyı bugün bu işle taze tutuyoruz, tutmaya da devam edeceğiz. İşte o tarihten bu yana tam 5 yıl geçti ve bölge halkı Toplum Sağlık Merkezi Projesi’nin son durumunu merak ederek bir an önce projeye başlanmasını istiyor" dedi.

 
Son Güncelleme: 08.03.2017 21:35
Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuMüşteriHap
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37