Muğla Datça'da İYİ'ye 70 genç üye

20 Aralık 2021 Pazartesi 08:01
Muğla Datça'da İYİ'ye 70 genç üye

Muğla’nın Datça ilçesinde İYİ Parti’ye katılımlar her geçen gün artıyor. Gençlik Kolları'nın düzenlediği toplu üye katılımında 70 genç parti rozetine kavuştu.MUĞLA (AjansCanka) -   İYİ Parti Datça İlçe Gençlik Kollarının düzenlediği toplu üye katılım töreninde 70 genç partili rozetini takarak, parti üyesi oldu.

İYİ Parti Datça İlçe Başkanı Recep Ceylan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törene Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ve Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy da katıldı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Metin Ergun, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu; şimdiki tek adam dönemiyle, önceki dönem arasında kıyaslama yaparak, tek adam rejiminin Türkiye’yi uçurmak yerine perişan ettiğine dikkat çekti. İYİ Parti'yi kurarken birçok gerek hareket üyelerinin gerekse de Genel Başkan Meral Akşener'in engellemeye maruz kaldığını belirten Ergun, "Yola çıktığımız günden bugüne, aldığımız yolda şuan Türkiye’ye umut olmuş bir partidir ve ilk seçimde birinci olacak bir partidir. Koruma ordusu olmadan sürekli sahada olan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener; Kars’tan Edirne’ye, Erzurum’dan Muğla’ya, Çanakkale’den Konya’ya durmadan dinlenmeden her gittiği ziyaretlerde, bir miting havasında vatandaşı dinliyor ve bunu tüm Türkiye ile paylaşıyor" dedi.

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37